idag har jag...

...ridit mitt första riktigt pass på appis LÖS! :) Hade dock halsring, men ändå. Det gick jätte bra och hon var lydig, tog faktiskt galopp en långsida i varje varv också även fast jag inte får börja galoppera förrän på måndag.. Men var så sugen haha :p Efter de blev hon pigg men höll sej ändå lugn. Måste dock öva mycket på att styra, haha. I skritten går det bra men inte i traven :p

Egentligen är detta otroligt att vi kommit så långt att jag kan rida appis lös! Appis är en riktigt pigg häst men nu har jag tränat mycket från marken, tagit det lugnt och tränat mycket redan från början att använda endast sitsen. Så ja allt går!! Nu ska vi bara se fall det funkar att galoppera också :p

Fårse fall pappa hinner filma något pass innan vi åker till usa.

Såhär brukade appis vara innan: (snart 2 år sen)


Men som sagt allt går om man bara vill, dock var det lite svårt att tro att jag någonsin skulle kunna trava på appis lös :p Min pigga appis kan faktiskt hålla sej i skinnet!


Skrittade ut tess barbacka med emma också! Gick väl bra, men hon vägrar gå först och vill verkligen gå i rumpan på den andra hästen. Kan inte ens skritta jämte utan måste hålla mej en bit bakom för hon vägrar verkligen gå. Den busen!! Men det blir väl bättre sen antar jag.

Kommentarer
Postat av: Emma

hahah fan va coool :D

2011-02-22 @ 22:47:22
URL: http://grytagirls.blogg.se/
Postat av: johanna

va kul! :D skulle vart kul att se film :)

2011-02-22 @ 23:55:14
URL: http://lizzajohanna.blogg.se/
Postat av: Jessica josefsson

kul oh höra att de gick så bra!! härlig känsla att kunna rida lös :)

2011-02-23 @ 07:59:48
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Frida

är det verkligen det bästa nu under igångsättningen att börja gallopera flera dagar i förväg och dessutom lös. Även om hon är väluppfostrad så kanske hon skulle få lust med att ta ett rejs nu när hon inte galopperat på länge med ryttare. Om du inte ens har träns så är det klart att det blir svårare att få kontroll. jag menar tänk om skadan går upp.. Nu vet ju inte jag, men det var bara så som jag spontant tänkte :) hon är jättefin iaf!

2011-02-23 @ 09:25:08
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad fin häst :)

2011-02-23 @ 10:41:51
URL: http://stallhills.blogg.se/
Postat av: sandra

vad roligt att det gick så bra :D fin häst förresten :D

2011-02-24 @ 08:18:28
URL: http://heelgesandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0