dagens ridpass

Appis: Red runt galoppbanan idag igen :) Det kändes dock tyvärr som att uteritten igår förstörde ganska mycket. Hon var väldigt taggad och olydig idag. Vilket jag förstår.. Men helt okej vissa gånger. Kommer undervika så mycket det går med henne att rida med andra då hon bara taggar till och blir olydig. Men nåt som var bra var iaf att hon inte var stressad! :)

Tess: Hade inte tänkt rida henne utan bara gå en promenad eftersom hon är så jobbig att rida ut själv på.. Började när jag tog in henne från hagen=vägrade gå med!! Visst hon brukar vägra men inte såhär... Sen gick jag en promenad med henne nere på vägen, gjorde mycket ryggningar och halter, flyttade rumpan osv.. så hon verkligen lyssnade på mej som ledare. Gjorde massa oljud så hon skulle lita mej och bara gå efter mej! Hon var jätte duktigt, så jag hoppade upp och red en lite bit. Det gick så himla bra! Jag både vände och gick från stallet och hem, hon litade på mej och lyssade jätte bra :) Första gången jag red henne i bara grimma också :) Blev så glad att jag kanske hittat en lösning till detta problemet!

Tess är seriöst den envisaste hästen jag någonsin ridit. Det kanske är svårt att förstå men hon är sjukt envis och att idag vinna hennes förtroende lite kände jätte bra! Bara att jobba vidare med de (dvs imorgon då sen åker jag..).

Kommentarer
Postat av: Nadja

Kul att Tess börjar skapa ett förtroende ! :)

2011-02-28 @ 23:44:56
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0