alla är vi olika

Ja, alla är vi olika och alla prioriterar vi olika saker. Många av oss har samma mål men hittar våra egna vägar dit. Därför är det så himla viktigt att kunna acceptera andra för hur dom är och på vilket sätt dom tränar. Vi alla har olika åsikter om allt då det inte finns något rätt eller fel, vi förlitar oss på olika människor och tror på det vi gör.

Jag tycker det är viktigt att kunna ta del av allas tänkade kring allt för att lära sej så mycket som möjligt. Det finns alltid något vi kan lära oss av alla, jag lär mej jätte mycket utav erat tänk kring saker och många av er tar säkert del av mitt tänk.

Men nåt som jag inte gillar är hur man uttrycker sej, man måste förstå att alla är olika och det finns varken rätt eller fel. Jag är jätte noga med att skriva, ''jag tror'' istället för att skriva ''det är så'' för det kan aldrig vara så. Om det inte är bevisat på något sätt. Jag tycker det är viktigt att komma med en anledning till varför man tycker som man gör och varför man väljer just att göra det man gör. Annars låter det väldigt opålitligt.

Jag har väldigt starka åsikter om vissa saker som ni kanske märkt och jag gör som jag tycker är bäst. Samtidigt som jag hela tiden kan lära mej av andra hur dom gör. Kan man inte ta del av andras tänkade har man väldigt svårt för att lära sej!

Jag tycker det är en viktig sak att tänka på vad man än gör i livet, man måste kunna acceptera andra och inte bara tro att en själv är bäst. Då blir livet lite enklare så slipper man hänga upp sej på andra som inte gör som en själv.. Så, ta del av andra och lär er helt enkelt! :)

Bara en liten tanke som kom upp i huvudet som jag var tvungen att dela med mej av :pJag prioriterar att ha mina hästar på lösdrift för att: det är det naturligaste för dom. Men jag accepterar fortfarande dom som har sina hästar i box, även fast jag aldrig skulle ha mina hästar i box igen! :)

Kommentarer
Postat av: Anneli Johansson - Vinn hemlig present från Göteborgs Horse Show hos mig!

Väldigt bra skrivit tycker jag :)

2011-02-10 @ 09:06:33
URL: http://stallekekullen.blogg.se/
Postat av: ULLIS

Vilken fin blogg du har!

Kolla gärna in min med där jag skriver om livet som hästtjej!Ha en bra dag :)

2011-02-10 @ 10:01:38
URL: http://ponnyullis.blogg.se/
Postat av: sofie

Bra skrivet! Håller med dig:)

2011-02-10 @ 14:16:54
Postat av: olivia

får man kopiera? :)

2011-02-10 @ 16:56:52
URL: http://oliviachronwalll.blogg.se/
Postat av: Emina

Beror ju lite på om man har möjligjhet till lösdrift också. Jag skulle såklart helst ha mina hästar om jag hade häst på lösdrift, men vi har bara 1 stall här och de har inte lösdrift. då har ju ju hellre hästarna i box än inte någon häst alls :)

2011-02-11 @ 15:45:19
URL: http://livetmedpointer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0