varför jag inte uppdaterar om några träningar med tess

Hej.. Har läst din blogg nu ett bra tag.. Och jag har reagerat lite på att du skriver en massa ang appis.. men aldrig tess? Rider o tränar du ej med Tess? e det bara Appis?..
Lr vad e det som gör att du inte nämner tess knappt i bloggen men appis varje dag??..

Har följt bloggen nu i 2 veckors tid, Men tror inte jag läst ett enda inlägg när du nämnt tess. FÖrutom detta..!..


Uppskattar gärna ett svar:)..


Mkt fin blogg annars o fina hästar:) e själv häst tjej sen 17 år tillbaka:). MEn som tyvärr sålde min häst pga jag ramlade av o skadade ryggen så sålde han så någon annan kunde utnyttja han:) I träning,o tävling m.m..:)


Tacksam för svar... // Malin


Svar: Då måste du ha missat att tess är skadad. I september så gjorde hon något i hagen och drog ut/drog sönder ett inre och ett yttre ledband på utsidan av kotan. Man kan inte göra något åt en ledbandsskada utan den får läka av sig själv och det tar ganska lång tid. Förra veterinärsbesöket för några veckor sen så var hon ohalt och det inre ledbandet hade läkt. Men det yttre var fortfarande inte läkt. Men eftersom hon inte hade ont av de tyckte veterinären att jag kunde börja skritta henne och det är de enda jag gör nu, skrittar ut i skogen och ibland jobbar jag henne i skritt på banan. Det är därför jag inte skriver om någon träning med henne :) Dock så skriver jag ju när jag har jobbat henne från marken och så :) Kan skriva lite mer om henne om ni vill.

Kan ju lika väl uppdatera lite om henne nu, hon är helt ohalt på böjt spår nu med vilket är jätte skönt. Det känns faktiskt som det har läkt nu men det är viktigt att inte anstränga dom för tidigt eftersom då kan ledbandet gå sönder igen. Vi ska tillbaka i början av januari och ultraljuda och då hoppas jag verkligen att det har läkt!

Annars är hon lite tjurig (och fet) som vanligt :p Men igår var hon faktiskt riktigt positiv när vi skrittade ut, la inte öronen bakåt en enda gång när jag la på skänkeln. Dock var hon riktigt jobbig när jag jobbade henne från marken precis innan samt när jag skulle hoppa upp.. Ska bli skönt sen när jag kan sätta igång henne för då kan jag göra lite mer övningar med henne från marken!

Längtar så tills jag får sätta igång henne igen, nästa år ska jag ha två friska hästar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0