svar på 6 stycken kommentarer! :)

skulle inte du kunna skriva ett inlägg om dina åsikter på ridtravare? :)

kram julia

Svar: Har redan svarat på de lite kort, men jag kan försöka skriva ihop ett inlägg om de. :)

Hejsan!
Jag rider på ridskola och har gjort det i 6 år nu, men jag har fortfarande inte fått klämm på det här med att få hästen att gå i form, skulle du kunna försöka förklara hur man gör?
Fin blogg förresten :)


Svar: Detta går inte lära ut över internet det finns ju miljoner vägar att ta för att få sin häst i form. Men jag ska försöka förklara hur jag ser på de, i ett annat inlägg då. Men annars, prata med din ridlärare och säg att du vill lära dig det! Tack :)

Coolt hur började du alltså fran första början med att lära hästen det :O

Svar: Har skrivit ett inlägg om de här!

Köpte dina föräldrar hästarna eller gjorde du det själv? Har du något bra tips på hur man kan övertala sina föräldrar att köpa häst? Jag har ridit i 8 år och är medryttare på en häst! Din blogg är super!!

Svar: Mina föräldrar köpte hästarna, eller pappa gjorde det. Om jag har något bra tips.. När jag köpte appis så tjatade jag in princip varenda dag tills de gav med sig. Men det är inte billigt att ha häst och vill ens föräldrar inte lägga pengar på de så vill de inte. Ingenting att göra åt tyvärr. Men att ha häst är lärorikt, man lär sig att ta ansvar till 100%.

Hej vad är det högsta du har hoppat? btw jag äällskar diin blogg!!


Svar: ca 1,30! Kul att du gillar bloggen :D

Hur gör du när tess inte vill lämna stallet?

Svar: Har också redan skrivit ett inlägg om detta här :)

Kommentarer
Postat av: Dhanii

Om jag fick svara på att övertala sina föräldrar så skulle jag nog inte säga att tjata ihjäl sina föräldrar är det bästa (även om det kan funka för vissa, så är det inte särskilt kul att veta att man fick det man ville genom att tjata, eller hur?. Visa istället att du verkligen är redo för en egen häst, visa ansvar och att du har koll på allt som en häst innebär även ekonomiskt. Det är lätt att axla föräldrarna med ekonomin och vissa föräldrar ger med sig, men man bör verkligen veta vad en häst kostar oavsett om man är 14 eller 24 år gammal. Börja spara själv, visa att du har koll på allt du bör ha koll på; allt från foder till vaccination till vad man bör göra vid akutfall m.m.. Det är verkligen ett stort ansvar med egen häst, men mycket lärorikt! Lycka till! Love /D

2011-12-05 @ 04:30:16
URL: http://dhaniis.blogg.se/
Postat av: Lisen

Hej !

Jätte fin blogg och kollade på bilder med dig och dina hästar när du står mellan dom , så himla fina bilder ! :)

2011-12-05 @ 14:40:59
URL: http://lisenwahl.blogg.se/
Postat av: Lule

Hej , jag har en liten fundering. Jag har en travare och hon kan galoppera på ett rakt spår om man är ute och rider och förstår galoppskänkeln ganska bra men vi har ett problem. När jag rider på ridbanan så vägrar hon att galoppera. hon stegrar och bockar och blir skit förbannad och verkligen inte vill. Samma sak händer när vi markarbetar. Hon vägrar att galoppera. Har du några tips på hur man kan försöka jobba bort detta? Vet nämligen inte vart jag ska vända mig och tänkte om du kanske hade svar på detta?

Är sämst på att kolla folks bloggar så om du vill vore det snällt om du mailade svar eftersom min mail står med till detta. Kan även länka till din blogg ifrån min om ja får lite hjälp, tack på förhand ! :)

2011-12-05 @ 21:35:24
URL: http://nattstad.se/lulepettersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0