markträning

Idag har jag tränat båda från marken, har suttit och kollat massa filmer på youtube för att få inspiration! Kan verkligen sitta hur länge som helst, verkligen ett jätte bra sätt att lära sig och inspireras :)

Började med appis, och idag fick jag henne riktigt positiv till arbetet. Gjorde en övning som hon blev väldigt positiv efter. Flyttade undan henne i olika rikningar med hjälp av kroppsspårket bara. Var ganska tuff mot henne, de hon blev positiv av var när jag drev henne framåt på en lite volt. Även fast hon blev väldigt positiv kunde hon ändå koppla av och sänka huvudet när hon fick beröm. Avslutade med hennes favorit, skrapa med hoven/spansk skritt :) Och idag lyfte hon riktigt bra på benen, ska försöka få henne att tänka framåt nu så det ska bli lite mer flyt i de!

Tess tränade jag oxå mycket på att flytta henne undan i olika riktningar. Mest bakåt och att driva henne framåt på en liten volt. Tränade mycket på att få reaktion i henne från början, appis är så känslig men tess är väldigt seg och blir lätt tjurig. Men hon skötte sig helt okej! Tror detta är en jätte bra övning för henne eftersom hon är väldigt bestämd av sig och ibland tom vill ställa sig om man inte förflyttar sig tillräckligt långt bak vid bakbenen när man ska driva på framåt. Sen tränade jag lite inkallningar oxå vilket hon som vanligt tycker är kul :) Bockade och hade sig :p

Kommentarer
Postat av: Sara

vad kul! :)

2011-12-09 @ 15:35:32
URL: http://stickorstay.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0