lugn dag för appis

Idag blev det lite skritt i skogen på båda! Appis gick ju väldigt hårt igår så hon fick ta det lugnt med ett skritt tur. Tess jobbade jag lite från marken innan jag skrittade iväg för att hon skulle lyssna på mig när vi skulle skritta iväg!

Hon var iaf jätte duktig när jag jobbade henne från marken, kickade och stegrade bara första gången jag skulle få henne att gå i vänster varv på volten. Så jag jobbade med att förflytta mig bakåt mot henne bakdel och sen driva på och då skulle hon lyssna så hon hoppade iväg. Sen ur det göra halt och sen backa, vilket hon lyssnade på väääldigt bra :) Så duktig hon var idag. När jag skulle skritta iväg sen så räckte det med att jag drev henne framåt så gick hon. Ska jobba med detta varje dag nu. Ska bli skönt sen när jag ska sätta igång henne på riktigt, då kan jag från första början jobba med att hon ska ta i med bakbenen samt bjuda framåt. :)

Har 2 åsiktinlägg som jag tänkte skriva ner, ett om broddar och ett om den nya reglen om spöet! Fårse fall jag hinner skriva något ikväll :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

åh.. längar tills åsiktsinläggen! :D

2011-12-13 @ 13:18:26
URL: http://ujohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0