dressyrtränat :D

Vilket gick suuuper bra! Hade inga förväntningar alls eftersom appis varit väldigt spänd och pigg nu de senaste, men idag höll hon sig lugn och avslappnad! :) Hade en jätte bra form hela passet, väldigt rund och fin. Hade ett bra stöd hela passet och jag kunde börja rida henne framåt i traven och det har typ aldrig hänt! Hon var rak i traven och galoppen i båda varven på rakt spår :) Hon var lydig!! Min tränare sa att hon aldrig sett henne så fin :D Jätte kul!!!

Jobbade som vanligt med att få ett stöd på ytter, forma igenom sidorna och få med bogen på böjda spåret. Sen gjorde jag lite svag öppna på rakt spår i traven. Och jobbade med rakriktningen på de raka spåret. Idag hade dessutom korta tyglar hela tiden. Lite halvlånga i skrittpauserna, men aldrig så jag tappade stödet för då får man börja om lite med henne. Så idag hade jag ett bra stöd i handen hela passet igenom :)

Jag måste komma på henne mer, vad som påverkar henne att bli så spänd och stirrig. För sist vi var i ridhuset och hoppade var hon SPÄND som fasen och idag när vi var i ridhuset så var hon avslappnad och fin. På banan hemma går hon för det mesta väldigt avslappnat men nu de senaste har hon varit väldigt spänd. Hoppas detta håller i sig nu så hon går bra på banan hemma också. Ska lägga in små hinder också så ofta som möjligt så hon inte spänner sig och man får börja om igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0