utvärdering halmstad

Tänkte börja utvärdera tävlingsplatser jag varit på då de verkar uppskattat :) Kan börja med Halmstad bara för jag tyckte det var bra att tävla där :p

Tävlingsbanan:
Stor gräsbana, underlaget var bra även fast det hade regnat. Banorna var jätte roliga och lite kluriga, banken var med vilket jag tycker är kul! Många roliga/fina hinder + dubbla nummerr skyltar vilket gjorde att dom kunde bygga upp lite av banan som var i klassen efter. Så då flöt allt på väldigt snabbt och det blev inte alls lång väntan mellan klasserna.

Framridning:

I halva ridhuset, kändes aldrig som det var trångt eller mycket folk där inne. Underlaget i ridhuset var jätte bra och sviktande.

Framhoppning:
Dom hade 2 framhoppningar, den ''riktiga'' var på en grusbana brevid tävlingsbanan. Den andra var i ridhuset på andra halvan, men man fick hoppa fram när man ville där för det var ingen som släppte in. Jätte bra att dom hade två framhoppningar, för då kunde man hoppa fram på lilla några gånger i ridhuset och sen hade man mer tid på sig på den riktiga framhoppningen.

Funktionärer:
Bra och trevliga, allt gick som sagt snabbt och flöt på bra!

Cafeterian:
Tycker dom hade mycket att välja på, brukar inte äta så mycket på tävlingar så tänker inte så mycket på de :p

Övrigt:
Tycker halmstad var en jätte bra tävlingsplats, ett plus för deras roliga banor, hinder och att allt gick så snabbt. Nåt som var lite tråkigt var att dom hade med några d-ponnys, men spelar egentligen inte mig någon roll. Vill absolut åka dit nästa år :)Vill ni att jag fortsätter med detta? Någon speciell tävlingsplats ni vill jag ska utvärdera?

Kommentarer
Postat av: Karin

Kul med utvärderingar på ett ärligt sätt! Bra upplägg :)

2011-08-21 @ 23:49:16
URL: http://kazantos.wordpress.com
Postat av: Julia

Hejsan!Ville bara säga att du har en fin och intressant blogg=)

Jag var också i Halmstad och tävlade och var väldigt nöjd! Har varit där en gång förut och var även då nöjd, så dit kommer jag åka igen=) Tråkigt bara att det var så blött och upptrampat på gräsbanan, men det var ju inte deras fel=)Hälsningar Julia

2011-08-22 @ 16:01:33
URL: http://jultis.blogg.se/
Postat av: emelie

Kul inlägg! fortsätt med det :)

2011-08-22 @ 16:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0