träningen

Gick bra, eller jag kunde tyvärr inte rida riktigt ordentligt med svanskotan... När det kom till lite krångligare övningar så klarade inte jag att sitta upp riktigt och ha henne framför mig. Sen så sa fidde att hon sög luft där bak så vi ska kolla upp om vi behöver sy lite. Dom blir spända när luften åker ut igen och tess kändes lite extra spänd idag och hade svårt att länga sig riktigt. Hon brukar aldrig ha svårt att räcka fram på en vanlig distans på 4 eller 5 galoppsprång.

Jag kommer nog varken hoppa eller tävla henne tills jag blivit bra i svanskotan då jag inte vill att något ska förstöras eftersom jag inte kan rida ordentligt. Sen måste vi ju som sagt kolla upp henne och kommer ju såklart inte hoppa nåt innan dess.

Börjar bli riktigt trött på att jag aldrig blir bra i svanskotan, ska verkligen försöka att göra allt så att den blir bra så snabbt som möjligt. Inte sitta stilla för länge, har inga problem att sitta ner just nu (sålänge jag inte sitter på den) men när jag suttit stilla i några minuter gör det svin ont. Vet inte om jag ska åka och röntga den, dom kommer ändå inte göra något åt den... Så känns onödigt eftersom att jag inte har några andra problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0