torsdag

Har varit hos hästarna nu, gav dom lite havre och borstade av dom. Dom fick vila idag! Imorgon ska jag hoppträna tess för eamon, hoppas han ser lite skillnad på de vi har tränat på sen förra gången jag tränade för honom! :) Hoppas också vi kan få tillbaka samma flyt efter det som hände igår.. (jag ska skriva resultat någon dag men inte nu..)

Hur det än går på tävlingar så skulle jag aldrig bli arg på appis eller tess, skulle aldrig ta det så allvarligt att det skulle behöva gå ut över dom. Världens finaste hästar som lyser upp min dag! Jag blir alltid så glad när jag är i stallet och bara myser med dom. Dagar som idag skulle jag aldrig klara mig utan dom, dom lyssnar alltid och skulle aldrig svika <3


Kommentarer
Postat av: Sara

Fin blogg ! :)

2011-08-05 @ 10:30:39
URL: http://vickelbyponny.blogg.se/
Postat av: Wilma

hej, ursäkta för att ja inte lad denna fråga i bloggsvar, hittade den inte. :/ Men jag har en fråga.

När jag var 8 började jag rida, och tyckte det var jättekul! Jag älskade verkligen hästarna, att ta hand om dem, att rida dem och så. När jag var 9 år for jag på ett 2-dagars ridläger, och jag hade superkul, och fick nya kompisar. Men när jag var 11 kunde jag inte rida mer. Jag kunde inte åka till stallet, för ingen ville föra mig dit. (Jag har ganska långt dit, 20-30 kilometer, bor i Finland. Typ som 2-3 mil) Nu är jag 12 och ska snart fylla 13, men jag skulle vilja rida igen, det gläder mig mest av allt på jorden. Har du nåhgra tips, typ på vad ja kan göra/säga till mina föräldrar? Tacksam för svar.

2011-08-05 @ 15:18:19
Postat av: jossan

följa varandra via blogglovin :)?Kika gärna in på min blogg!

2011-08-05 @ 17:59:07
URL: http://domryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0