resultat ntrk

Appis har varit jätte duktig idag, hoppat superfint :) Jag har dock ridit som en kratta!!!! Är inte alls nöjd med min egen ridning. Hoppade 90 cm och 1m, båda var bedömningen clear round.

90 cm, 4 fel.
Fick ett pet, bommen åkte bara ner på ena sidan :p Men jag red iväg henne lite så hon blev flack. Hela banan satt jag bara med handbromsen i, fick inget bra flyt eller nåt...

''Debut'' 1m, 4 fel + något tidsfel.

Fortsatte med handbomsen i tills vi kom till feman, det var ett klurigt avstånd till de hindret från svängen. Dom som jag såg hade problem med de, jag var tvåa så hann inte riktigt fatta de. Vet inte vad jag gjorde mot de hindret för jag såg att vi låg fel men jag gjorde inget åt de, så hon stannade. Efter det började jag rida lite och släppa handen, då kändes de bättre :)

Ahh, jag är sån som sitter och tänker på att vi lika väl kunde varit nolla i båda klasserna. Dom små felen är sånt som bara inte får hända, då kanske det händer igen och igen... Försöker iaf tänka på att lära mig av felen och inte göra om dom, men det är inte så lätt att tänka så.

Jag är jätte nöjd med appis, hon är så positiv hela tiden och ställer upp :) Hon räddade mig många gånger idag när jag la henne alldeles för nära...

90 cm:


1m del 1 (blir så kass kvalite om jag ska klippa ihop dom).


1m del 2


Kommentarer
Postat av: Esther

fin header!! :D

2011-08-28 @ 15:05:11
URL: http://estherjarvling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0