resultat aneby

Har gått jätte bra idag på banträningen, trillade inte av haha :p

Tess:
Hoppade 60 och 70 på henne. Tänkte bara på att rida framåt hela tiden, la upp ett högt tempo och tänkte inte på att lägga henne rätt eller nåt. Utan att hon bara skulle tänka framåt själv och hoppa. Hon var faktiskt inte så tittig på oxrarna, men direkt när hon ville springa lite på sidan/skjuta ut bogen så var jag på med skänkeln och då tänkte hon bara framåt :) Var nolla i 60 och fick ett ner i 70 :p Men hade ganska högt tempo som sagt och tappade ut bogen lite så det blev lite vingligt. Men inget att bry sig om. Hon hade jätte bra bjudning och var lite svår att få tillbaka :p Men så ska det vara :)

Appis:
Hoppade 80 och 90 på henne, vi fick ett ner i varje. I början av 80 var jag lite för tillbaka, sen i mitten av banan lite framåt (då hon blev flack och rev) i slutet av banan fick vi ett jätte bra flyt! Hade med mig de in i 90 och den rundan kändes super :) Bara mot ett hinder där jag tappade galoppen i svängen och tog bort alla galopp så hon rev. Helt mitt fel! Men nu har vi hittat de flytet jag velat ha och om allt känns bra imorgon i 90 så kommer vi nog gå upp till 1m snart :)

Imorgon ska jag som sagt tävla, hoppar appis 90 cm! Blev lite sugen på att ta med tess nu när allt kändes så bra idag, men väntar tills nästa helg istället!

Appis o jag idag :)

Någon film kommer nog, kanske idag annars imorgon!

Kommentarer
Postat av: mimmi nilsson

Film :):)



BRA BLOGG :):)

2011-08-20 @ 10:07:53
URL: http://mimsi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0