mina dagar

Kan du inte skriva om hur en vanlig dag ser ut för dig, hur du hinner med att rida två hästar samtidigt som du går i skolan?

Svar: Jo det kan jag göra.

Hur jag hinner är en fråga om att prioritera och att framförallt orka. Man måste ta vara på tiden, inte dra ut på saker hela tiden. Så som att sitta vid datorn i några timmar innan man orkar sig iväg till stallet.  En av anledningen till att jag gymmar några dagar i veckan är för att man blir så mycket piggare. Då orkar man verkligen tag i saker, annars blir man så seg tycker jag. Sen är det viktigt att man sover ordentligt så man orkar med hela dagen.

En vanlig dag för mig var väl en dag som denna, så så här såg min dag ut..

Sov hos en kompis inatt så vaknade där i morse, vi åkte in till stan och gick där några timmar.

Köpte bla denna tröjan från Gina Tricot :)


Efter det hade jag tänkt gymma men det var visst stängt :p

Sen hjälpte jag pappa att måla lite i väntan på att vi skulle till stallet, brukar vanligtvis åka moppe men kan ju inte de nu när jag har brytit (eller nåt) svanskotan. Pappa red en och jag en häst så då gick det lite snabbare. Ca 2 timmar.

Nu när jag kommit hem ska jag bara chilla lite och gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska tävla imorgon. Annars brukar jag träffa någon kompis o hitta på något kul :)

När jag går i skolan brukar det se ut så här:

Skola mellan 8-15, efter de brukar jag gymma. Är väl hemma vid fem då. Åker till stallet efter maten vid halv sex, sex. Är hemma någon gång på kvällen, väldigt olika. Brukar ta ca 3 timmar.

Efter de brukar jag bara sitta lite vid datorn och så. Försöker göra lite nödvändiga saker som att städa mitt rum (som alltid är stökigt av någon anledning..), plugga (om jag har några läxor vilket vi knappt inte har) istället för att lama vid datorn flera timmar.. Men brukar oftast inte orka de :p Försöker att gå och lägga mig vid elva, men det blir inte alltid så :p

Man hinner med väldigt mycket på en dag bara man orkar.. Så, viktigt att man sover mycket, äter och sen som jag tycker att träna några gånger i veckan själv. Man behöver ju inte gymma, jag brukar också cykla till skolan istället för att ta bussen, det blir man piggare av :) Något litet räcker, det gör faktiskt väldigt mycket!

Ett ''inte hästinlägg'' blev det här :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0