lite svar

Har inget att blogga om så kan lika väl svara på några frågor :)

utveckla gäran spansk skritt och hur du gör (eller är det jag som inte läst tillräckligt långt ner?)

Svar: Jag lärde henne att skrapa med hoven först. (har skrivit ett inlägg hur jag lärde henne de här) Sen så fortsatte jag med att hon bara skulle skarpa en gång med varje hov och gå samtidigt. Efter de försökte jag lära henne att ta upp benen högre och sluta skrapa.

hej, ursäkta för att ja inte lad denna fråga i bloggsvar, hittade den inte. :/ Men jag har en fråga.
När jag var 8 började jag rida, och tyckte det var jättekul! Jag älskade verkligen hästarna, att ta hand om dem, att rida dem och så. När jag var 9 år for jag på ett 2-dagars ridläger, och jag hade superkul, och fick nya kompisar. Men när jag var 11 kunde jag inte rida mer. Jag kunde inte åka till stallet, för ingen ville köra mig dit. (Jag har ganska långt dit, 20-30 kilometer, bor i Finland. Typ som 2-3 mil) Nu är jag 12 och ska snart fylla 13, men jag skulle vilja rida igen, det gläder mig mest av allt på jorden. Har du nåhgra tips, typ på vad ja kan göra/säga till mina föräldrar? Tacksam för svar.

Svar: Åååh, när man läser såna här kommentarer påminner de en att verkligen uppskatta de man har. Berätta för dina föräldrar så som du skriver att det glädjer dig mest på jorden. Erbjud dig att göra nåt tillbaka mot att dom skjutas dig :) Kul men en läsare från finland förresten :D

Hej jätte fin blogg du har! Men såg att din häst appis var ltie överbyggd där bak, men de e min häst med och jag har fått jätte mkt skit för de! :P blir så himmla arg på folk som bara dömer ut en häst sådär! hoppas att det inte hänt dig och appis!! VERKLIGEN INTE KUL! :( SKIT FINA HÄSTAR DU HAR bara så du vet!

Svar: Nej det har ingen sagt någonting om. Förstår inte varför? Varför skulle man se ner på överbyggda hästar? Tack :)

ey jag jobbade där då :D hade vit keps om du såg det ;)
Svar: Nej, tänkte inte på de :p

Blir du aldrig rädd när du trillar av? Som nu när du trillade av tess, är du inte rädd för att de ska hända samma sak igen?

Svar: Nej har aldrig blivit de. Nu när jag trillade av tess blev jag bara jävligt förbannad :p Mest för att jag inte kunde hoppa en enda klass och för att jag nu inte kunnat rida på flera dagar. Om man håller på med hästar så kan man inte vara rädd, speciellt inte om man rider lite orutinerade hästar. Om man är rädd så känner ju hästen av de och det ger större chans till att det kan hända en olycka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0