hoppat terränghinder

Hoppade lite terränghinder med appis idag, så kul tyckte hon! Jag med :D Det gick jätte bra och vissa hinder kändes det som jag fick henne väldigt bra mellan hand och skänkel! Det blir lite så när jag rider med bett att antingen är det för mycket ben eller för mycket hand, så det måste jag träna massa på. Ska även testa hoppa lite med martingal igen, för jag tror att hoppa på bett kommer nog bli bättre än hackamore med lite jobb!


Gammal bild från när vi hoppade i påskas.

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej, du är verkligen en väldigt duktig ryttare, har precis börjat följa din blogg & iaf fått det intrycket av dig. Har tre frågor till dig som det skulle vara toppen om du svarade på:

- Läste att du rider Appis på novabett.. Vrf gör du det ? Finns det några speciella nackdelar & fördelar med bettet & passar det bra till väldigt känsliga hästar ? Funderar nämligen själv på att köpa ett novabett till min extremt heta, men superkänsliga pålle.

- Trivs du på REAL ? Jag ska sjäv troligtvis gå där.

Rekommenderar du skolan ?

- Har du ngt tips om man har en extremt het häst som ÄLSKAR att hoppa & som hoppar helt ENORMT, både högt & långt, samt stjuter upp ryggen i sprången. Sjukt jobbigt att hon hoppar så stort då jag är livrädd att bli obálanserad & rycka henne i munnen elr liknande. Tack för förhand !!(:

2011-08-07 @ 02:19:45
URL: http://eightfeets.blogg.se/
Postat av: Louise

Tack så mkt. =)

Rider med bommar nästan varje dag då jag har fått samma tips av min tränare.. ;/ Men såfort det kmr hinder så blir hon ändå likadan, tyvärr. :(

2011-08-07 @ 22:14:41
URL: http://eightfeets.blogg.se/
Postat av: Louise

Tack :) Ska göra det när hon får börja hoppa :D (igångsättning efter skada just nu)

2011-08-07 @ 22:22:09
URL: http://eightfeets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0