fiiiiiilm!

Det var först i söndags när jag dressyrtränade som jag började sitta ner i traven och visst blev det en stor skillnad på bakbensarbetet bara då. Och igår blev det ännu bättre, så nu ska jag arbeta henne i trav när jag sitter ner. För det blir en helt annan ridning då!

Hinner nog inte dressyrträna innan vi åker ner till sommarstugan över påsken vilket betyder att nästa träning inte är förrän om typ en månad. Och då har jag som mål att vi ska ha förbättrat oss väldigt mycket i markarbetet. Framförallt att få henne jobba mer med bakbenen och få ihop henne mer i speciellt traven. Kortare och bättre form och även bantat ner henne haha. Så kul när man kommit på hästen lite mer hur man ska rida den :)

Har delat upp filmen i 3 delar, först början, sen mitten, sen slutet av passet. Man ser jätte mycket skillnad att jag får ihop henne mycket mer + en kortare form. Även att hon får under sej bakbenen mer! :)

Hoppas inte filmen blir föööör långtråkig, ni får spola annars :p La inte till någon musik heller.

Sen sa hon även att hon ska börja höja sin buk, tror aldrig jag hört de innan. Ser ut som hon gör det på bilden nedan? Eller? Någon som vet? :p

Kommentarer
Postat av: Anonym

det menas att hon skall använda sina magmuskler, det vill säga att när du har henne mellan skänkel och hand, och hon har sina bakben med samt jobbar med ryggen så får hon även ta i med magmusklerna, dvs för att hon skall kunna jobba med magmusklerna och höja buken måste ett starkare samband mellan skänkel och hand skapas, hon måste komma igenom ryggen och vända igenom halsen. Hoppas du förstår:D

2011-04-06 @ 18:41:43
Postat av: isabella svarar

svar till anonym: jag fattar, tacktack för hjälpen :D

2011-04-06 @ 22:41:29
URL: http://isabellaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0