dagens ridpass + bilder :D

Hoppade lite med hästarna idag på terräng hindrena. Gick väl helt okej, började med tess och appis ridning satt kvar lite i mej så red lite väl mycket med handbromsen i. Men det släppte bra mot slutet, hon var riktigt framåt idag också vilket var kul. Testade att hoppa graven (tror det heter så) med tess och hon stannade en gång men sen hoppade hon utan problem, lite högt bara :p

Appis var lite spänd och springig idag och det kan nog vara för vi galopperade lite snabbare igår på stranden. Så hon hoppade lite spänd och då försvann hennes språng. Hon rejsade lite efter hindrena också... Men mot slutet slappnade hon av lite bättre så hoppade inte jätte mycket med henne.

Här kommer lite bilder också, segt att ladda upp här därför jag uppdaterar så sent. Haha, appis hängde på mej och tess när vi hoppade (red ju i deras hage) och hon hoppade tom några av hindrena som vi hoppade. Haha, överambitiös häst? :p

Haha ser så fult ut att ha linne och säkerhetsväst över.. :p Appis hängde på mej och tess!

Tess:Som sagt, appis hängde på oss :p Lite synd bara att pappa inte fick någon bild när appis hoppade hindret själv.Appis: (som sagt, väldigt spända och dåliga språng idag..)

Kommentarer
Postat av: Karin

Fina bilder :) Roliga hinder ni verkar ha i hagen :)

2011-04-24 @ 23:52:56
URL: http://kazantos.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh va härligt det ser ut :)

Jätte fina bilder!

2011-04-25 @ 12:37:32
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

gillar din blogg och så men jag tkr att du ska ta fram händerna mer över nacken när du hoppar, som tex på tess, när du hoppar henne så åker huvudet ner väldigt mkt under benen och det är för att du har långa tyglar och inte tar fram dom tillräckligt mkt.. annars rider du jätte bra! :)

2011-04-25 @ 13:44:26
Postat av: Josäfin :>

Fina bilder :D

2011-04-25 @ 19:32:24
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Hamreryttarna - Ellinore

Åh, vad kul med terräng! :D Fina bilder :D

2011-04-25 @ 21:45:11
URL: http://hamreryttarna.blogg.se/
Postat av: Michelle

vilka härliga bilder:D

2011-04-26 @ 18:43:06
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0