feg kommentar

alltså kan du sluta dra hästen i munnen!? nog för att hindret är lågt... men du som är intresserad av just hoppning borde ju faktikst tänka lite mer på det! fy fy!

Svar: Brukar inte ta upp sånna här kommentarer men denna gången gör jag det. Jag måste säga att en av mina starkaste sidor inom ridningen är just min mjuka hand. Och jag fattar inte hur du kan dömma min hand på en enda bild?? Då tycker jag du dressyrryttare (?) ska lära dej nåt här!!!
Alla har olika ridstilar och för mej tycker jag det funkar bäst att ha en mjuk kontakt med munnen över hindret och inte släppa kontakten då man tappar rytmen efter hindret. För mej handlar det om att ha en jämn och mjuk kontakt över hindret och inte släppa kontakten med munnen. Man känner så väl hur mycket man kan ha kontakt med hästen mun över hindret och inte. Man ser när hästen landar om hästen blir ryckt i munnen, om jag skulle rycka hästen i munnen över språnget så skulle varken tess eller appis använda ryggen ett skit. För det är när hästen blir ryckt i munnen över hindret bara några få gånger som hästen slutar använda ryggen. Man ser tydligt på när en häst hoppar om den tidigare blivit ryckt i munnen. Och tess använder ryggen så väl och har tom blivit bättre med ryggen sen hon kom till mej. Så jag kan skriva rakt ut här att jag drar inte mina hästar i munnen över hindret och skulle aldrig göra. För då skulle båda tappa sin fina ryggverkan!!!!

Förlåt för ett argt inlägg till er andra, men jag blir så trött på folk som sitter bakom sina datorskärmar och inte har något bättre för sej och försöker hitta fel hos andra bloggare. Varför gör man det? Mår man bra av det eller? Eller har man inget liv? Dessutom dömma på en liten bild... Ahh! BLIR SÅ TRÖTT!

En liten bildserie och jag kan inte se på en enda bild att jag rycker henne i munnen! Fast jag över hela hindret har en mjuk och jämn kontakt med hennes mun.

Kommentarer
Postat av: Nadja

En fråga till dig som kommenterade,

När blev en stadig hand en hand som rycker hästen i munnen...?

2011-04-22 @ 22:46:13
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Ge den vad tål den som kommentera!! Du är grym :D

2011-04-23 @ 01:53:54
Postat av: Johanna

Man blir så trött på sånna människor!

2011-04-23 @ 06:55:27
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: Anneli Johansson - Vinn kanon "kitt" i samarbete med ryttargarden hos mig

a men suck...

hade nog inte lagt ner tid på att svara en som kommentera med något så dumt.

ser super trevligt ut :)

2011-04-23 @ 08:57:48
URL: http://stallekekullen.blogg.se/
Postat av: Klara

Jag har aldrig fattat grejen med att folk tycker att du är hård i handen? Har för mig att du fått någon liknande kommentar tidigare om en bild där du galopperar på ett fält, eller misstar jag mig nu?Hur som helst så är det bara konstigt, det är som sagt svårt att döma på en bild, men du ser ju inte särskilt hårdhänt ut direkt!

2011-04-23 @ 09:43:35
URL: http://klaraskrabater.blogg.se/
Postat av: Tova

snälla bry dej inte om sådana kommentarer! De gör ju allt för att en ska må dåligt. Ta inte åt dig.

Du är så grymt duktig med dina hästar!!

Kram

2011-04-23 @ 10:25:35
URL: http://tovaws.blogg.se/
Postat av: beckiiis

så töntigt av den som skrev kommentaren!!

ja har aldrig sett på någon av dina bilder att du drar dina hästar i munnen!!? det ser fint och mjukt ut, så skit i såna kommentarer för du är sjukt duktig med dina hästar och den som skev den töntiga kommentaren är säkert bara avundsjuk på dej!!! =)

2011-04-23 @ 16:47:34
URL: http://beckiiis.devote.se
Postat av: emma

tycker verkligen inte du rycker dom i munnen

2011-04-23 @ 18:48:46
Postat av: Anna

Bah, Bry dig inte! Det är såna som är "experter" (och är i självfallet rena amatörer) som sitter och kommenterar för att få uppmärksamhet!Hur du är i handen och i din ridning vet bäst du själv och din tränare (som för mig ska beskriva hur man rider hästen på bästa mjuka sätt).Det ser trevligt ut när du hoppar, hästen ser avspänd och fridfull ut!

Ta inte åt dig! Du rider bra och du har en bra hand!

2011-04-24 @ 14:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0