uppdatering :)

Hej!! :)

Tog en liten bloggpaus och nu vill jag bara logga in här och skriva igen :p Har fått kommentarern och mail om att inte sluta blogga, och så känns det inte nu heller! 
Anledningen till att jag skrev inlägget nedan var för att om jag skulle sluta blogga så vill jag inte bara ta bort den/sluta rakt av utan skriva lite i förväg. Nu när det faktiskt är många som läser. Men som sagt, som det känns nu vill jag fortsätta!

Iaf, har hänt lite sen sist jag uppdaterade, har fått mycket hjälp med tess. I förrgår så fick jag hjälp med problemet som jag har när jag ska rida ut. Hon bara vänder eller stannar. Men fick några övningar som jag skulle göra från marken och uppsuttet. Men framförallt få framåtbjudning i henne. Hon måste ta skänkeln och bjuda framåt.

Igår hopptränade jag henne vilket gick jätte bra :) Ska skriva mer om det i ett annat inlägg och hur jag ska lägga upp de med henne eftersom hon var så pass spänd/tittig på träningstävlingen.

Appis är jätte fin nu, dock lite för mycket energi och fortfarande svag=springig häst. Sen i hoppningen är hon riktigt pigg :p Men hoppas hon lugnar ner sej lite snart haha

Kommentarer
Postat av: A

Vilken fin häst! Kolla gärna in min blogg :)

2011-04-19 @ 14:00:23
URL: http://stallbarnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0