dagen

Vet ni? Idag har jag hoppat terräng för första gången i mitt liv! Och det var så himla kul!!!! :D Har ju hoppat stockar innan men inte riktiga terränghinder. Gjorde de på min praktik, skit kul! Skulle vara kul att testa träna de med appis och tess någon gång, för jag måste erkänna att det är roligare än hoppning :p Lite läskigt bara att det är fasta hinder!

Iaf, har ridit båda hästarna idag!

Appis: Var väldigt spänd och stressad efter hoppningen igår. Började att rida lite på banan men hon slappnade inte av, så skrittade ut en sväng istället. Sen stretchade jag och masserade henne så hon slappnade av i kroppen iaf! Får använda bommar och små hinder några dagar i veckan för att hon ska slappna av med hinder. Annars kommer jag bara få börja om med dressyren varje gång jag har hoppat.
Resten av veckan ser ut såhär:

Onsdag: Galoppbanan
Torsdag: Uteritt
Fredag: Vila åker till sommarstugan
Lördag: Uteritt + lite hoppning små hinder
Söndag: UterittTess: Red ut med Emma. Vi red i skogen och hoppade lite grenar och allt som har trillat ner nu i vinter. Galopperade på rätt fort på tess och hon verkade tycka det var kul :) Hon gick faktiskt först, duktig häst! Sen klättrade vi lite också, så imorgon tror jag hon kommer ha träningsverk :p
Resten av veckan ser ut såhär:

Onsdag: Lugnt skrittpass ute
Tordag: Hoppning
Fredag: Vila åker till sommarstugan
Lördag: Träningstävling
Söndag: Lugnt pass ute

Måste bli bättre på att skriva veckoplaneringar :p


Kommentarer
Postat av: Jessica

Trevlig blogg med varierade inlägg :)Följ gärna min om du vill läsa om något annorlunda -tricktränar och åker runt och gör uppvisningar med min nordsvenska brukshäst!

2011-04-12 @ 23:04:03
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Svar på http://stephanieengblom.blogg.se/2011/february/future-factory-2011-2012.html#commentVad tråkigt att du inte kunde söka :( men tack :)

Nej teoriprovet var inte särskilt svårt. Det kom lite om varje sak men det var mest sånt man redan borde kunna eller vad man ska säg :)

2011-04-13 @ 11:22:07
URL: http://stephanieengblom.blogg.se/
Postat av: sofie

Gud vad roligt att hoppas terräng, skulle vilja testa det jag med :) !

2011-04-14 @ 18:55:18
URL: http://sofieslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0