ridpassen

Appis: Hade sadel idag för första gången på flera månader, kändes lite konstigt faktiskt. Men nu ska hon sättas i hårdträning och jag måste komma åt henne ordentligt!

Red henne på dressyrbanan, den är lite mjukare än hoppbanan. Måste variera underlaget lite. Det blåste ganska mycket och hon var lite springig. Satt ner i traven för att hon skulle lugna sej och verkligen vila på steget och samtidigt gå i en låg form. Gick bra för det mesta, la in lite galopp i mellan men hon är fortfarande väldigt svag där så hon ville springa iväg hela tiden :p Men annars ett helt okej pass, första riktiga dressyrpasset på länge!

Nu får hon gå 2 pass på banan i rad sen 1 pass ute lugnt i skogen eller på vägen barbacka på hackamore. Måste stärka upp henne nu vilket inte kommer gå så bra i skogen då hon bara kommer springa som en galning haha.

Tess: Blev ett lugnt pass för henne barbacka i skogen, mycket klättring och la in lite trav och galopp. Imorgon ska jag nog rida till galoppbanan om den är okej så blir det lite galoppträning/intervaller! Det behöver hon :p


Bild från i Onsdags.

Kommentarer
Postat av: Emma Haag - Fotoblogg

Trillade in på din blogg av en slump, gillar din blogg, fina hästar du har! :)

2011-04-08 @ 23:57:51
URL: http://haags.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0