hemma

Tävlingen gick väl...bra/sådär? Jag vet ju inte hur hon brukar vara, det enda jag vet är att hon är tittig. Vilket hon visade idag. Sen är jag inte alls nöjd med min ridning..!

Hoppade först 80 cm, då stannade hon på första som var en oxer. Men den hoppade hon sen. Sen gick väl hela banan lite sådär, hon kändes väldigt spänd och så. Hon stannade sen på en till oxer, dock så låg den nog på 90. Men den hoppade hon igen som ingenting.

I 90 stannade hon på första hindret igen, men hoppade sen som ingenting. Resten av banan flöt på väldigt bra och hon började slappna av och fick sina fina spänstiga språng. Sen tog det dock stopp på en till oxer, den ville hon verkligen inte hoppa. Så dom fick lägga ner den till ett räcke. Då hoppade hon såklart... Hon kändes även lite trött i denna klassen.

Som det kändes idag så blev/är hon lite osäker på oxrarna, så får hoppa mycket breda oxrar med henne. Då hon var lite osäker på den på framhoppnignen också. Sen tror jag den nya miljön och så gjorde henne väldigt spänd, själva hindrena var väl inte så läskiga (sålänge det inte var en oxer :p).

Sen tyvärr blev jag lite osäker igen och började rida med handbromsen i på just oxrarna och jag tror det kan ha bidragit väldigt mycket till att hon stannade. Så måste försöka hitta tillbaka till där vi var innan, massa oxrar nu!!Den läskiga oxern på framhoppningen haha


Kanske lägger ut fler bilder sen, det är riktigt segt att ladda upp dom här.

Kommentarer
Postat av: Therese

Oj vad högt han hoppade över hindret, synd bara att det slösar tid! Söta hästar du har. KRAM :)

2011-04-16 @ 19:15:15
URL: http://ponymupp.blogg.se/
Postat av: Malin

Roliga skutt, fast fina bilder =D Oxrar brukar vara ett problem på tävling på de flesta, varför vet jag inte :O

2011-04-16 @ 20:18:10
URL: http://malinfingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0