dagens ridpass

Båda hästarna var jätte fina idag :) Så fina hästar jag har!

Appis: Red henne först på dressyrbanan, det är mjukare underlag där och hon verkar gilla det. Hon kändes super fin, speciellt i traven! Kunde korta, länga, rida skänkelvikning, övergångar osv... Hon lyssnade på allt, dock så orkar hon inte riktigt skänkelvikningarna hela vägen men det kommer :) Riktigt mjuk i sidorna också. I galoppen är hon fortfarande svag och spänner sej lite. Så där försöker jag bara nu rida henne rak och ibland tom utåtställd på volten för att få med bogarna. När hon sen stärkt sej lite mer i galoppen kommer jag börja ställa igenom henne i sidorna och börja med lite öppna igen :)

Gick sen till hoppbanan och tog några språng, hon hoppade jätte bra! Men hon taggade till och blev lite svårriden. Då blir det lätt att det går lite för sakta och tappar galoppen eller så går det för snabbt och hon blir lång. Men mot slutet fick vi in en bra rytm och var mittimellan för sakta och för snabbt och då kändes det jätte bra :)

Tess: Red ut henne och rejsade :p, gjorde mycket tempoväxlingar i galoppen. Hon kändes pigg för att vara henne, red bara i skogen brevid stallet och där är det inte så mycket raksträckor utan bara backar så kunde inte jobba henne så mycket just med skänkelvikningar och så. Men ska nog till galoppbanan imorgon och där är det plant och raktsträckor hela vägen.

Dessutom gick det jätte bra när jag skulle rida iväg från stallet, hon ville stanna men jag fick fram henne ganska lätt. Känns jätte bra nu så man slipper tänka på de!! Man försöker lätt strunta i uteritterna då för det är så jobbigt just när man ska rida ifrån stallet.

Långt och utförligt inlägg ;)

Kommentarer
Postat av: Evelina&Ebba

Vilka sööta hästar du har :) fin blogg också ;) :D

2011-04-30 @ 14:01:15
URL: http://kaktushebelsnoopy.blogg.se/
Postat av: Julia

nu känner jag mig dryg, men för ett tag sen frågade jag dig i en frågestund hur man gör en sån där länk att det blir en annan bild när man håller muspekaren över, och du skrev att du skulle göra ett inlägg om det men har inte sett nått :) skulle bli super glad om du kunde skriva hur :D Kram Julia

2011-04-30 @ 19:13:52
URL: http://broddnyckel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0