dagens ridpass

Appis: Red runt galoppbanan, hon var pigg men väldigt lydig. Har lagt fokus på att hon ska vara rak i trav och galopp, i traven är hon spikrak så började lite med skänkelvikningar/öppna/sluta, jätte fin var hon. I galoppen är hon rak i höger men i vänster springer hon snett. Så får jobba vidare med de innan jag börjar flytta henne i galoppen :)

Sen galopperade jag över några små stockar också, har tänkt att sluta hjälpa henne med avståndet innan hindret så hon får tänka själv lite istället, ett tag. Så la bara upp en bra galopp och galopperade i samma galopp mot hindret så fick hon helt enkelt klura ut själv när hon skulle hoppa av. I vanliga fall lägger jag alltid henne rätt, men nu ska hon få tänka lite själv ett tag! :)

Tess: Red ut med emma, vi skrittade bara en sväng i skogen. Imorgon blir det galoppbanan och rejsa :p Fårse fall vi kommer ifrån stallet också. Men det ska nog gå bra!

Kommentarer
Postat av: Hästcentralen

Hej!

www.Hastcentralen.se söker team ryttare! Hästcentralen är en nystartad webbsida där du kan annonsera ut hästar och hästutrustning! Vi letar efter fyra aktiva tävlingsryttare inom alla grenar och åldrar. På såväl ponny som häst. Dessa ryttare kommer att sponsras med en del utrustning mot att de gör reklam för webbsidan. Ryttarna får också gärna engagera sig i Hästcentralens blogg, som kommer startas upp när team ryttarna är utvalda, där kan de bland annat berätta om hur det gått för dem på tävlingsbanorna! Är du intresserad? Maila info om dig och din häst, vilken gren ni håller på med, vilken nivå och vart i landet ni bor.

Mvh,

www.Hastcentralen.se

Info@hastcentralen.se

2011-04-26 @ 21:58:56
URL: http://www.hastcentralen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0