dagen

Har varit i stallet nästan hela dagen så nu är jag trött som fasen haha. Hjälpte till på tävlingarna på fm, åhh man blir så tävlings sugen :p Sen åkte jag till appis o tess och red!

Appis: Red ut en lugn runda då hon hade lite kolik igår :( Hon har aldrig haft de innan och jag vet faktiskt inte varför hon fick de. Räckte med att jag rörde lite på henne så släppte de, tur de! Men tog det ändå lugnt idag, red barbacka i skogen och lite på vägen. Imorgon om hon verkar må bra då också ska jag hoppa lite :) Kul!!

Tess: Red till galoppbanan och hoppade några stockar, första gången men hon hoppade dom utan problem! Dock på ditvägen var hon väldigt jobbig och ville vända och så. Fick hoppa av och leda en gång också.. Hon var väldigt spänd och tittig, men det släpper väl ju mer jag rider ut! Imorgon får hon gå lugnt för det blev ett ganska hårt pass idag för henne :)

Kommentarer
Postat av: Elin

SV: ja :/ Yes, jag ska testa Tara någon dag.. så får se om jag passar med henne annars kommer jag leta vidare :) Gillar stallet jätte mkt, så vill hälst hitta någon där!

2011-04-10 @ 21:17:32
URL: http://elinlagervall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0