Nasi Frà Mjòabòli

Här kommer inlägget om veckans häst! Av http://everglade.blogg.se/

Jag köpte Nasi Frà Mjòabòli (eller snarare fick) då jag var åtta år. Jag hade aldrig gått på ridskola innan, men har ridit i hela mitt liv eftersom min mamma alltid har haft hästar.
Han lärde mig verkligen allt! Han var och är och kommer alltid förbli min bästa kompis som jag alltid kan lita på, vi missförstår varandra aldrig. Jag växte lixom upp med honom, han är en stor del av min barndom. Vi har upplevt väldigt många äventyr, tillåtna och otillåtna - mina föräldrar var inte alltid så glada! Jag tyckte att huvudsaken var att vi hade roligt, och som en liten rebellisk unge förstod jag aldrig hur att knata runt på en ridbana i samlad trav kunda vara roligare att rymma hemifrån, ridandes barbacka på min bästa vän och galoppera som dårar genom skogen och ta risker. Det var att leva livet på riktigt!


Nasi är verkligen en linslus, så fort han ser en kamera sticker han dit mulen vare sig man vill eller inte.


På ridläger hos en kompis 2007, badade i en jättefin sjö i solnedgången.


Samma ridläger. Den här bilden väcker många minnen för mig, då den dagen var en av de bästa i mitt liv och fylld med så mycket olika känslor.


Jag som liten flicka och Nasi som trofast vän. Denna bild säger mer än tusen ord.


Att se på den förra likadana bilden och där här som är tagen i våras (2010) visar hur mycket kärlek man faktiskt kan få av en häst, och att den faktiskt aldrig slutar älska en. Jag kan aldrig sluta älska honom, han betyder enormt mycket för mig.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fina bilder och bloggen;)

2010-09-04 @ 17:03:18
Postat av: JENNIFER

Jag rider på vanligt tredelat m. fasta eller lösa ringar (alt. kandar men det "gills" ju inte..) på den känsliga hästen. Låter det inget när det går av? Bara ljud får min lille att flyga (och därmed flyger jag med.. Av.. :P) och ett visst litet ryck måste det ju bli i munnen.Trav och galoppökningar? Provat det på det? Det kräver ju lite mer stöd i handen.

2010-09-04 @ 19:19:30
URL: http://loadofshit.blogg.se/
Postat av: johanna :)

vilka söta bilder :)

2010-09-04 @ 21:11:40
URL: http://http:/miioominmiioo.blogg.se
Postat av: Jessica

härliga bilder !! :D

2010-09-05 @ 20:02:13
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jätte härlig text och jätte härliga bilder! :)

Älskade "och som en liten rebellisk unge förstod jag aldrig hur att knata runt på en ridbana i samlad trav kunda vara roligare att rymma hemifrån, ridandes barbacka på min bästa vän och galoppera som dårar genom skogen och ta risker. Det var att leva livet på riktigt!", det var jätte fint skrivet :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0