.


Måste bara fråga, vad är trivselfläckar?:)
Har faktiskt aldrig hört talas om de förut ^^

Svar: Jag hade faktiskt inte heller hört om det förut men sen var det någon som kommenterade på bloggen att hon hade trivselfläckar! Så antar att dom får det när dom trivs, eftersom hur dom mår visar sej väldigt tydligt i pälsen. Tex att dom är mycket mer glansiga när dom trivs, så jag tror att när jag flyttade till ett lugnare ställe kunde hon stressa av och trivdes mycket bättre. Då fick hon trivselfläckar vilket hon aldrig haft förut :)


Kommentarer
Postat av: jessica

bra att du tog upp de på din blogg!! de visste ja inte :) kul!

2010-09-05 @ 21:18:11
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: lisa

tänkte bara tillägga med en till liten teori om detta.. det kan ju även vara så att när unghästar byter färg, mörknar/ljusnar får även dom sånnahära "trivselfläckar". Men då har det ju inte alls med trivseln att göra...

det jag menar är att fläckarna kan ha många olika sorters betydelser :)

men jag tror säkert att din häst har just "trivselfläckar" (Y)

2010-09-05 @ 21:57:47
Postat av: isabella

svar til lisa: tack, visste jag inte alls om! :)

2010-09-05 @ 22:17:22
URL: http://isabellaf.se
Postat av: johanna :)

haha , om du säker på trivselfläckar på google kommer denna bilden ( som du har lagt upp ) upp på första sidan ;D hahahah !

2010-09-06 @ 17:23:31
URL: http://miioominmiioo.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag har fått höra teorin om att trivselfläckar kommer när hästen borstas och tas väl omhand om, mao glansen i pälsen och hästens välmående som gör att det blir så... men jag har ingen aning. min pålla hade inte det när hon kom till mig. nu har hon överallt! xD :D

2010-09-06 @ 20:45:17
URL: http://dressyrnissen.blogg.se/
Postat av: linnn

Trivselfläckar får hästen för att den mår bra inifrån har jag fått lära mig, alltså att den får rätt sammansättning av foder i alla dess möjliga CA/P Mj/srp kvoter och alla vitaminer o mineraler den behöver :) Alltså funkar allt som de ska inuti hästen och då är det ju klart att det är en faktor till att hästen trivs, därav trivselfläckar! :)

2010-09-07 @ 21:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0