vinnaren av veckans blogg - frida

Vinnaren av veckans blogg blev - frida www.equest.blogg.se!

Såhär kommer hennes inlägg :)

Hej på er alla! Jag heter Frida och är född 1990. Min blogg handlar om mig och min valack Jolly Jumper och hur vi och umgås genom livet tillsammans.
Jolly är en 11-årig mycket charmig kille som tycker om att busa runt i hagen, eller stå och mysa i stallgången. Jag har haft honom sedan januari -10.När han kom till mig så var han ur kondition. Han var sedan tidigare tränad då och då i hoppning och dressyr men bara tävlad ca 2 gånger.
Nu har vi där emot ändrat på det. Jolly har den bästa inställningen till hoppning och han hoppar med jättefin teknik och vilja. I mars 2010 gjorde vi våran debut ute på tävlingsbanan lokal 80 och 90 cm. Två klockrena rundor och nolla i bägge klasserna. Efter det så tävlade vi några gånger under våren och sommaren upp till 100cm med bara 4 fel som bästa resultat.Dressyr är varken hans eller min starka sida, men han kan gå riktigt fint då vi får till det.Jolly är en riktigt bra kompis, jag har galopperat på honom helt utan huvudlag. Han stannar och svänger med hjälp av rösten och vikthjälperna. Han är väldigt lättlärd, och då jag även är intresserad av Natural Horsemanship så ska vi också börja träna det nu.Här kommer Jollys intressanta korsning. Han är nämligen 50% varmblod, 25% Fullblod och 25% Tinker/cob. Hans pappa är en jättefrän kvick skäckfärgad hopphäst och Jollys syster har kommit tvåa i 145cm.Nu har vi inte tävlat på ett tag, men tävlingarna är inte allt, vi har gjort massor av andra roliga saker. Vi simmade tillsammans i somras, det var jättehärligt och Jolly ville vara kvar i vattnet, eller varför inte simma över till andra sidan sjön?Här om veckan så köpte jag en rockard för att få chansen att köra Jolly som omväxling. Jolly är inkörd sedan tidigare så det var jättekul för både honom och mig att få lite omväxling. Jolly är en häst man verkligen kan ha kul med på alla sätt, min guldpojke!Min blogg handlar även om utrustning, övrigt inom ridsporten, träning och inspiration.Ni får gärna kika in och lämna fotspår om vad ni tycker och så vidare. Det skulle vara kul om vi hörs!
Kram från Frida och Jolly Jumper :)


Kommentarer
Postat av: wian

gud vilka fina bilder på er tillsammans! :)

2010-10-25 @ 17:12:50
URL: http://fulthus.blogg.se/
Postat av: wian

på dom menade jag =)

2010-10-25 @ 17:14:18
URL: http://fulthus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0