vinnaren

Vinnaren av veckans blogg blev Lina: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Bloggen är en del av min hemsida (http://sallberglina.zoomin.se), men också den mest använda. På hemsidan som grund finns information om mig själv och min familjs fyra hästar, som består av ett halvblodssto som jag tävlar och tränar hoppning med, hennes tvååriga avkomma som framöver kommer börja utbildas, mitt 3-åriga new foreststo som jag ridit in och påbörjat vidareutbildning av i år och sist och även minst, shettisen Anja som är sällskap.
I bloggen skriver jag om det mesta inom hästvärlden som intresserar mig själv. Jag skriver bl.a. om träningar och tävlingar med mina hästar och då inkluderas allt som oftast videoklipp och ofta också bilder, om utrustning för häst och ryttare som jag gillar, ogillar eller har frågor om, tips och tricks och allmänt om vår vardag med allt som kan inkluderas där.
Vanligtvis skriver jag minst ett par inlägg om dagen, men vissa veckor är jag borta i studier och då uppdateras bloggen inte så flitigt, och vissa dagar saknar jag helt enkelt något intressant att skriva om. Jag försöker ha en sådan blogg som jag själv tycker om att läsa, d.v.s. bloggar med väl genomtänkta inlägg, bra text och språk, mycket bilder och gärna filmer, och inte onödiga inlägg utan substans.
Just nu har jag ca 100-140 läsare om dagen på min blogg, vilket jag tycker är jättekul! Självklart vill jag gärna ha mer läsare, och de roligaste är de som lämnar kommentarer. Jag svarar på så gott som alla kommentarer och jag läser själv väldigt många bloggar då jag har ett stort intresse för det.

Alla fyra hästarna:
Kommentarer
Postat av: Lina - Mitt liv med hästarna

:)

2010-11-15 @ 17:55:39
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Camilla

Grattis till henne! En jättebra tjej :D

2010-11-15 @ 23:56:11
URL: http://hastskotare.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0