,

En sak som kanske inte riktigt kommit ut i bloggen är att jag faktiskt ställt av appis. Efter att kiropraktorn varit här märkte han att hon inte blev bättre och att hon hade ont i halskotorna eller ryggen. Vilket känns bra att vi tagit ett steg i rätt riktning. Så för ungefär en månad sen så har hon bara gått i hagen och haft de bra. Jag skrittar ut lite då och då barbacka men det har inte blivit så jätte mycket nu då vi varit borta väldigt många helger för att provrida hästar.

Vi var ju och kollade upp henne och gjorde böjprov och så men veterinär kunde ju inte hitta något. Men som vi nu fick reda på att han var inte ens veterinär utan en tandläkare... Riktigt dåligt, men vi ska förmodligen åka ner till Jonas Tornell och röntga henne där. Får verkligen hoppas att han hittar något, för vad det än är så vill man ju veta!

Anledningen att det har tagit så lång tid är att vi egentligen skulle åka till en annan, men nu jobbade han inte kvar och massa så hoppas vi får tid så snabbt som möjligt hos Jonas!(japp, jag stängde av så det inte går att kommentera..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0