dagens ridpass

Red på flisbanan idag, den fryser inte. Vilket är bra nu när det inte kommit någon snö, vart ska man annars rida (ute allså)?!
Skrittade väldigt mycket, hon lägger sej gärna på bogarna och skjuter ut dom. Det värsta jag vet haha :p Så det kommer jag jobba med väldigt mycket nu! Och för att träna bort det måste jag ju såklart rama in henne i svängarna men problemet ligger nog i att hon inte jobbar så mycket med bakbenen. Så det blir mycket övergångar mellan skritt, trav/skritt, galopp och tempoväxlingar. Sen mycket skritt!

Nu ska jag bygga upp henne ordentligt under vintern till tävlingssäsongen, hon ska få lägga på sej några kilon nu ett tag så hon kan bygga muskler :) Ska bli jätte kul det här!! Sen får vi vara med på lite klubbhoppningar under vintern så hon får komma ut lite eftersom hon är tittig fortfarande och inte har så mycket rutin! Skönt att ha kommit igång med ridningen igen och så får jag hoppas att vi hittar felet på appis också!

Det kommer bli lite dåligt med bilder nu ett tag eftersom det blir mörkt så snabbt och det inte går att ta bilder då. Men jag tror ni överlever! :D Kanske kommer lite bilder i helgen. Detta är det bästa jag kan komma med idag :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0