skolarbete

När ni gör skolarbete, skriver ni något inom ridsporten då?

Det gör jag alltid, dom gångerna det går iaf. Allt blir så mycket enklare då, mycket roligare att sitta och analysera en tex krönika om ridsporten än om något helt annat som inte intresserar mej. Samma sak som när jag hade nationellt prov i engelska, muntliga häromdagen. Dom sakerna man skulle prata om intresserade mej inte ett skit och jag fick inte fram något. Sen började jag prata om appis och då fick jag fram hur mycket som helst. Så tycker jag att skolorna borde jobba efter, då skulle alla elever vara mer intresserade.

I boken dansa med hästar, skrev han lite om historia. Hur dom red sina hästar, de ena folket slog sina hästar och kastrerade hingstarna för att kunna ha dom i kriget. De andra folket lärdes sej hästarnas språk och lärde sej rida dom på långa tyglar så dom kunde ha krigssaker i båda händerna. Då slapp dom hålla i tyglarna och kunde koncentrera sej dubbelt så mycket på kriget än de andra folket.

Om min historialärare hade berättat det här på lektionen hade jag lyssnat och blivit hundra gånger mer intresserad. Ja så lite krävs det för att jag ska bli intresserad.

Det är faktiskt så det gymnasiet jag har valt jobbar efter, och jag hoppas det kommer göra mej mer intresserad av skolan.

Nu måste jag fortsätta plugga :((( Ska till stallet lite senare i det fiiiina vädret :D


Denna krönikan analyserade jag för ett tag sen, så om ni ska skriva om kröniker i skolan kan ni ju ta denna ;) Sidan finns här

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket gymnasium ska du gå på då? :)

2010-05-22 @ 14:29:39
Postat av: Sara

Sv; Tycker jag med!:D Haha de som är bra med eget är man får fixa o hålla på med allt som man vill ha det!:D

2010-05-22 @ 15:36:26
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Julia

hahah, det gör jag också :D Man har bara hästar på hjärnan, lika bra att jobba med det man tycker är det underbaraste, HÄSTAR :D

2010-05-22 @ 16:36:42
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Evelin [Häst&Foto]

Om vi ska skriva någon uppsats och det är frivilligt vad man vill skriva om vljer alltid något inom ''hästområdet'' :)

2010-05-22 @ 18:42:41
URL: http://evliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0