min och appis 2 års dag

Idag är det appis och min 2 års dag :D

Tänk att jag har haft henne i 2 år redan, kommer ihåg dagen vi hämtade henne som om det vore igår! Jag kunde verkligen inte hittat en bättre första häst, supersnäll men svårriden.

Går verkligen inte beskriva hur mycket jag har lärt mej på henne och allt runt omkring. Kan ju säga såhär, jag trodde det räckte med att en häst skulle böja in halsen lite och då gick den korrekt, haha :P Tur att man lär sej!

Jag var väldigt orutinerad när jag köpte henne, det var inte precis så att vi kunde ut och tävla några helgen efter, utan det tog 1 år innan vi kom ut på några lokala tävlingar. Och då var det debut för både mej och appis!

Jag har lagt ner otroligt mycket jobb på henne och det visade ju sej resultat idag hos kiropraktorn. Jag har även fått höra det från många andra :D Vilket är jätte kul!

Än vill jag verkligen inte sälja henne, jag vill se hur långt vi kan komma tillsammans men sen kanske jag måste köpa en ny häst för att komma vidare och ännu mer upp i klasserna! Fast hon kanske stannar kvar ändå, föralltid! Det vill jag verkligen.


I transporten där vi hämtade henne


När vi kommit hem första dagen


Andra dagen

Våra bästa rundor (stoppen är mitt fel, som alltid :P)


Den som gissade rätt var sofie fast det är ju inte så konstigt, hon känner ju mej :P Men hon har ingen blogg, så jag tar den som var näst närmast: den här bloggen, gå in och kolla om det var du :D

Kommentarer
Postat av: aa

grattis till er! :D

2010-05-24 @ 07:42:08
URL: http://aannaaw.blogg.se/
Postat av: johanna

grattis ! :D

2010-05-24 @ 08:31:39
URL: http://miioominmiioo.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du ridit på ridskola innan du köpte din häst?

2010-05-30 @ 20:57:46
Postat av: Lovisa

Kul med minnen :) Säger det samma, har lär mig såååååå mycket mer när man började rida privat på egen häst (i mitt fall medryttarhäst då), visst ridskolan gav ju en bra grund att man kunde rida grunderna osv, men annars var det ju piss! haha ;P

2010-05-31 @ 19:07:21
URL: http://puissance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0