hoppträningarna

Hon var jätte lugn båda dagarna :D Mycket lugnare än i tisdags!!! :P

Igår: Gick bra =) Hoppade en liten banan med linjer, bågar och en serie! Hade lite problem med bågen annars hoppade vi inget komplicerat eller högt! Hade bett!

Idag: Hoppade en banan, började med hackamore och det kändes jätte bra! Sen när jag hoppade banan hängde hon på de och var jätte dragig. Så jag byttet till bett och då gick det lite upp och ner! Trillade av en gång haha :P Fick med mej hela tränset! Men när jag har allt på plats och fixar alla små saker går det super, men om jag tappar lite galopp i en sväng så går det inte alls. Hoppade en ganska svår banan på 1 - 1,20 m =)

Men jag är nöjd med denna dagen också, har iaf fått bekräftat nu att jag inte ska hoppa mer på hack! Nu har hon blivit allt för hängig i det.

Nu känns hela ridningen bättre faktiskt, jag kan lägga henne rätt. Jag hinner tänka mer på ställningar i hörnen, få med bogarna osv.. Så jag tycker vi har gjort framsteg på senaste =)

Ska fixa filmerna sen också!

Jag tycker faktiskt det funkar bättre på det 3 delade bettet i hoppningen, så jag ska fortsätta på det nu. Detta är jätte svårt, kan det inte bara finnas 1 bett som funkar på alla hästar?? :P
Ska testa ett nova bett imorgon som jag ska ha i markarbete, vill ha ett där hon tar stödet bättre!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Vilken otroligt söt häst du har!

2010-03-28 @ 16:32:40
URL: http://josefinemmamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0