djursjukhuset

Ni kanske har märkt att jag inte skrivit om dagens ridpass på några dagar? Iaf när jag red lektion i onsdags så var hon oren, men verkligen inte halt. Så vi tyckte det var bäst att kolla upp det.

Så vi var på hallands djursjukhus idag (jätte smidigt, tar 10 min dit), vi gjorde böjprov och hon var helt ren. Hon reagerade ingenting. Men vi misstänkte ju att det var något med muskeln så vi tog blodprov på det med. Och frisk där också. Så allså är hon frisk som en nötkärna :D

Men när vi longerade så hängde hon sej in i vänstervarv i galoppen och dom visste inte vad det var. Så då var det en som red henne lite och då var hon också helt ren..

Vad det kan vara är att det sitter kvar i henne sen vi gick omkull, psykiskt (det var då hon började hänga sej inåt) eller så är det nått muskelproblem så nu är det bara att rida som vanligt! =)

En ny upplevelse det här, har ju aldrig behövt kolla upp henne innan. Men nu känns det iaf bra att det inte är ett ledproblem! =)

Jag lastade henne utan problem både dit och hem, vilket kändes väldigt smidigt :p

Kommentarer
Postat av: Sara

Skönt att det inte var något!:D

2010-06-29 @ 16:23:50
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Sara

sv; jaaa!:D De knepet för att få mer kunder funkar på mig iaf ;)

2010-06-29 @ 16:59:18
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tänkte tipsa om att kolla igenom manke och rygg. Det kan vara en kota fel som hon börjar känna av. De e vanligt o händer ofta oss människor som rör oss mycket. En kiroprakter kan lätt fixa sånt. Gör det på mina hästar o dom går helt rent nu.

2010-06-30 @ 09:50:34
URL: http://carolineshastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0