trött!!!

Hemma nu, eller för ett tag sen! Nu är jag tröööött :p

Det tråkiga var att när jag skulle plocka upp kameran på tåget ner var den stendöd! Ahh, så tråkigt. Och min mobilkamera är kassaren än kassast så den kunde jag inte ta med. Men tog lite med pappas mobil som är bättre på fredagen, då han kom ner. Så kan lägga upp några här. Filmade även 2 ritter, om dom inte blir för dåliga kan jag lägga upp dom också.

Det var som sagt super kul :D Det blev en hel del hoppningar och skånska (haha) den sitter fortfarande kvar :p Det roligaste var nog Meydan FEI Nations Cup™, fyra ryttare från 10 olika länder hoppade och det var inte många som var nolla. Men sverige nollade 3 stycken första omgången och i andra omgången hade dom tre 4 felare och en med 1 tidsfel. Vilket avgjorde och sverige vann, det var verkligen spänning genom hela tävlingen och ett jäkla drag när sverige vann haha :p

Eftersom det inte var bestämt att vi skulle dit så hade jag inga pengar, men köpte gummiband :p 15 kr på börjes! Synd att jag inte kunde stanna flera dagar (sofie som jag var där med kunde inte fler) hade gärna viljat se hela helgen =)

Btw.. Sista chansen att fråga något i frågestunden, svarar på frågorna imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0