flugmedel? tips? göra eget?

Någon som har något riktigt bra flugspray som verkligen funkar, på både flugor och blinningar? Skriv gärna det då! Skulle verkligen behöva hitta ett som verkligen funkar, hade ett för 2 år sen som funkade bra. Men kommer inte ihåg vad det var för nåt..

Har testat dessa två men inget verkar funka så bra :@ heheSen kan man ju göra eget också!
Tittade runt lite på buke också, där fanns det många recept på att göra ett eget flugmedel (någon som har testat det?). Så jag tänkte testa det också, känns onödigt att lägga massa pengar på flugmedel som inte ens funkar. Dessutom blir det billigare att göra eget :p Kan skriva ut receptet jag testade sen och säga om det funkade!

Här och här finns massa recept på flugmedel som man kan göra själv! =)

Kommentarer
Postat av: viktoria

Jag har köpt mitt på hästshoppen i Halmstad. En vit flaska med röd (?) kork. De är helt giftfritt och man blandar själv ut det med vatten. Luktar dessutom gott! Andra sommaren jag har de nu och är helnöjd. Visst de biter lite ändå men tyvärr kan man inte få bort alla odjur

2010-07-02 @ 16:21:08
URL: http://sotflikka.wordpress.com
Postat av: tycj(a)n <3

Hej :) Fin blogg,Fina bilde :)

2010-07-02 @ 16:39:09
URL: http://tycjan.blogg.se/
Postat av: Titti

Finns tydligen något värstingmedel som man kan få utskrivet på recept från veterinären. Finns iallafall till kossor och det borde vara samma? :P

2010-07-02 @ 20:24:37
URL: http://the0911.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag hittade häromdagen en blogg och hon gjorde eget flugspray ! tyvärr minns jag inte vad bloggen heter , men kan lägga ut bilden ikväll ( tog en bild på receptet ) heheh :)

2010-07-02 @ 22:25:52
Postat av: Tokiga Pandan

Renons flugmedel använder vi till våra. Jag tycker det funkar bra. Man får visserligen spraya ordentligt och dem luktar vidrigt, men det håller insekterna borta... :) Ska kanske testa att göra eget... :)

2010-08-23 @ 23:27:20
URL: http://tokigapandan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0