.

Visste att den här frågan skulle komma så kan lika gärna svara på den i ett inlägg.

Varför tävlar du så lågt, du tävlade ju högre innan?

Svar: Till er som inte hängt med, vi gick omkull för nästan 3 månader sen nu och hon har känts konstig fram och tillbaka men vi har inte hittat något fel på henne. Det hon gör är att hänga sej in mot mitten i vänster galoppen. Så nu hoppar jag igång henne typ och om det är något fel kommer det väl förr eller senare. Så därför tar jag det väldigt lugnt.

Ja vi har tävlat mycket 90 och 1m innan, och även någon 1,10.

Tack för era snälla kommentarer i inlägget under :) Nu ska jag snart till stallet, ska skritta ut en runda och sen släppa henne lös på banan och se hur hon rör sej och om hon lägger sej in mot mitten även utan mej på :p Ska ta lite bilder också :)

Kommentarer
Postat av: Amelia

Hej:) Jag vet att du har stor häst men om man har en ponny och sen har en 17 tum sadel ska man fortfarande ha ponny schabrak då eller ska man ha full storlek??

2010-07-29 @ 16:09:20
Postat av: isabella svarar

svar till Amelia: Jag har 17 tum i sadel och har full schabrak. Så jag tycker du ska ha full i storlek, annars blir schabraket på gränsen till för litet. Jag har ett ponny schabrak och det är på gränsen till för litet.Svara gärna på min kommentar så jag vet att du har sett den, annars får jag svara i ett inlägg :p

2010-07-29 @ 22:55:11
URL: http://isabellaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0