realgymnasiet

Som ni kanske redan vet så går jag i 9an och ska snart välja gymnasium. Först tänkte jag gå på tenhults naturbruksgymnasium men det är faktiskt lite långt. Men det är en ny skola här i jönköping nu, real!

Den finns i några till städer, och verkar faktiskt jätte bra :D Igår i stallet var real där och berättade lite och sen efter det hade dom en clinic. Dock hann jag inte se clinicen för kiropraktorn skulle ju komma. Men jag ska absolut söka dit och om dom nu lever upp till det dom sa tror jag det kan bli riktigt bra!

Jag skulle absolut inte välja nåt utan hästar, det är verkligen detta jag vill hålla på med. Endel tycker att det kan bli för mycket med både hästar på skoltid och sen efter skolan. Men för mej blir det nästan för lite :P Ska iallafall bli super kul.Någon som går där? Eller ska söka dit i år? =)

Kommentarer
Postat av: Idah Claesson

Hej! Jag går på realgymnasiet i Borås, det är verkligen en jättebra skola, dock arbetar dom på ett lite annorlunda och enligt mig, ett lite krångligt sätt. Annars är det verkligen en bra skola, med mycket praktiskt och träningar osv! Dock är det tyvärr inte bara jag som känner att det är lite oseriöst. det är inte riktigt som ett "vanligt" gymnasium, men det kanske är för att det är helt nystartat.=) Lycka till med dina insökningar till gymnasiet.=)

2010-01-25 @ 19:09:37
URL: http://idahclaesson.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej :D Jag ska välja gymnasie om ett tag och jag tänker söka till Real, det har funnits i några år här i Gävle nu och alla jag känner som går där tycker att det är en jätte bra skola! Och har hört av många andra att den är jätte bra! Och bara 3 dagar i skolan i veckan och två praktiska dagar (med hästar) om man väljer praktiska och inte teoretiskt ;) Kram Julia :)

2010-01-26 @ 21:13:07
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Lollo

Nämen se där, en elev till mig som bloggar :) Och nu har du ju uppenbarligen valt till Realgymnasiet ;)/ Lollo - etologiläraren

2011-12-09 @ 11:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0