dagens ridpass

Kom precis hem från stallet, sitter fortfarande med mössa och ridkläder på mej. Det är iskallt ute!!

Red lite inne barbacka idag och hon kändes bra :D Skrittade i ca 25 minuter först, serpentiner, rakt spår och så flyttade jag henne lite för skänkeln. Försökte få ett jämt stöd i tyglarna vilket gick bra! Hon jobbade bra med bakbenen och gick i en låg form.

Sen galopperade jag lite på rakt spår och hon var lite stark och låg på i handen, men var endå ganska låg i formen. Ställde inga krav på henne, försökte mest galoppera av henne.

I morgon blir det uteritt =)

Btw, händer lite grejer i helgen som ska bli kul!


Gammal bild.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Fin blogg :)

2010-01-26 @ 08:10:09
URL: http://sirapsbarn.blogg.se/
Postat av: Idah Claesson

näej men det känns lite sådär halvt om halvt. man har inget riktigt schema, man vet bara vilka ämnen man ska ha den dagen, men dom bestämmer typ från dag till dag hur det ska se ut.. och man har inte engelska, svenska, matte, naturkunskap osv osv.. utan man har typ matte och svenska och några naturämnen för sig och sedan blandar dom in dom andra ämnena i projektarbeten.. För i princip allt man gör är projektarbeten så det är typ aldrig några riktiga individuella arbeten man gör. om det inte ingår i projektet.. det är nästan aldrig så att man vet att nu ska jag läsa sidorna 25-75 typ och skriva en uppsats om det eller liknande, så är man tex sjuk mycket eller borta pga någon annan anledning är det svårt att komma igen.. men annars är det bra haha.=)

2010-01-26 @ 13:56:31
URL: http://idahclaesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0