resultat

95: Kändes super, fick ett bra flyt och en jämn rytm genom hela banan! Hon lyssnade bra fram och tillbaka. Men hon rev sista :P Jag tog inte ihop henne riktigt och hon blev lite flack, men som sagt det kändes jätte bra =)

1m: Hon kändes lite trött och springig, fick ett onödigt stopp på framhoppningen (blev kvar i handen) och det satt kvar i mej och jag blev osäker, inne på banan red jag iväg henne på 3:e hindret och fick ett stopp där. Sen rev hon två på en bågen, de ena hindret såg hon lite sent och så fick jag inte ihop henne på det andra! Gjorde även halt en gång också, för att få tillbaka henne i balans och då hoppade hon bra genom kombinationen!

Hon åt/drack ingenting och hon ville inte ens ha hästgodis! Konstigt, hon var inte lika vaken i andra klassen heller. Men sen när vi kom hem åt hon =) Men detta var trotts allt första tävlingen sen i oktober!


Hade mina gråa ridbyxor, för jag kom på igår kväll att jag inte tvättat mina vita ridbyxor haha :P Jag använde dom senast i oktober, det borde jag väl ändå hunnit sen dess :P


Schabraket hade inga flärpar som man kan sätta i sadeln så det åkte bak hela tiden :P Får sy dit det!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gillar video där du tävlade :) Jag har ny blogg och kommer att skriva hur min ridning och osv :) hoppas vi kan följa varandra.

2010-03-07 @ 13:54:15
URL: http://ttma.blogg.se/
Postat av: jennifer

Skulle vilja säga att stoppet snarare ser ut att komma för att du inte ramar in henne ordentligt? Samma sak med första petet, att hon blir lite vinglig i sista sprången för att hon inte är ordentligt inramad..

Tips för att samla hästen snabbt utan att tappa bakbenen är att räta upp dig lite mer och höja händerna medan du håller stöd med benen utan att driva (syftar på inför andra petet).

Bra rytm genom allt! (:

2010-04-14 @ 00:50:52
URL: http://loadofshit.blogg.se/
Postat av: Marcus

Snyggt schabrak!:D Vad e det köpt??:) Gillar videon oxå bra ridet:) Synd med stoppet och peten:/

2010-11-06 @ 19:22:32
URL: http://marcuzfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0