vill att det ska bli sommar nu!!

Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag pallar inte med vintern mer.. Dessutom har den knappt börjat :O Tänk om inte snön försvinner förrän i april???? Vill inte ens tänka på det... Längtar tills snön försvunnit och solen värmer och allt börjar bli grönt igen!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Håller med, här är det ännu värre; lite snö men allt är dött och isigt överallt :(

KOM TILLBAKA SOMMAREN! VI SAKNAR DIG!

2010-12-14 @ 17:43:47
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: Emina

Jao, här försvinner vintern inte förrän i mitten av Maj :P Och väl på vintern så har vi ju 20-30minus var dag... Så inte ska du klaga ;)

2010-12-14 @ 18:32:17
URL: http://livetmedpointer.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Har kollat runt på din blogg nu och tycker det är jätte roligt att det finns någon mer där ute som tänker mer naturligt med sina bästa vänner :) Jag leker oxå med min häst och håller på med filosofin "Parelli NaturalHorsemanship. Det är hur bra som helst! och hur stoort som helst :) Det finns en mängd att lära sig, och i deras system är det lätt att gå vidare och utvecklas med sin häst. Man börjar med 7 games och går väldigt djupt in i dom lekarna och gör olika varianter av dom . Sen finns det MASSOR av andra lekar oxå och allt tar man sedan vidare uppe på hästryggen. Om du inte vet vad det är, och om du vill utvecklas mer naturligt med din häst tycker jag verkligen du skall kolla upp det! :) Kul att ni har ute hästarna dygnet runt och ger dom fri tillgång på hö! Det gör vi med :) Du verkar himla smart så fortsätt med ditt "naturliga tänk" det kommer ta dig till oanade höjder, jag lovar :)

2010-12-14 @ 21:03:46
URL: http://parelliliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0