tack!

måste bara säga att jag älskar din blogg och tycker den är otroligt bra!
själv har jag en nordsvensk ( kallblod ) som jag gjort om från travhäst till hopphäst! och jag inspireras otroligt mycke av de du skriver! du har hjälp mig frammåt med min häst! är glad att jag började läsa din blogg. de va där jag började träna horsemanship med min häst också. och nu är han en sjärna på de:) ville bara säga de. fortsätt med de du gör!:)

Jag blir så jäkla glad när jag får sånna här kommentarer :D!! Så kul att man kan hjälpa någon genom bara en blogg!! Flera som har skrivit att jag fått er att börja träna horsemanship vilket är så himla kul! :D Jag läser varenda än av era kommentarer och uppskattar alla! Tack!! :D

Kommentarer
Postat av: Elin

nåå.. va snäll kommentar :)SV: ahaa. okej :) hon angelica är det hon i stallet?

2010-12-22 @ 18:32:46
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är jätte duktig på hästar !!!! du har lät mig massa nu är min fjordhäst mycket lydigare en förut när jag började läsa din blogg !! du är bäst !! min ponny han lysnar skitmycket på mig nu !!! tack för alla tips !!!! (: vill också önska en riktig GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!!!! :d (: (: (: (:

2010-12-22 @ 19:45:24
Postat av: Nadja

Jag är intresserad av horsemanship, men jag är inte så duktig på det. Jag har läst dina 7 lekar, och min häst låter mig stryka med allt. Jag har tom fått stryka med plast som jag kramade i handen, så det lät, och hon stod kvar :)

Men, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, för när jag trycker med tex handen på bogen, och vill att hon ska flytta sig undan, tappar hon intresset och går iväg. Jag har tränat utan godis, om jag har det så naffsar hon jättemycket.

Har du något tips? :)

2010-12-22 @ 20:03:38
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0