svar

1. Gud så skönt! Men väldigt konstigt att ingen av de andra som tittat på appis kunde upptäcka kotledsinflammationerna. Det är ju inte så ovandligt ändå.

Japp, det känns jätte bra :)Ahh... Vi gjorde ju böjprov i maj och då var hon ''ren''. Men redan då hade hon kotledsinflammation tråkigt nog, men jag tror att veterinären inte böjde så mycket. Dock var det en väldigt kass veterinär... Men sånt händer, vi har aldrig haft en skadad häst och visste inte vilken veterinär vi skulle ta. Men nu kan vi ju det också!

2. Jag tycker det suger lite för du svarar aldrig på mina kommentarer ändå. :(

Du har ingen blogg (eller du skrev inte med den nu iaf) så jag kan ju inte svara. Isåfall får du skriva med din mail eller så svarar jag i samma inlägg. Men jag kan ju inte veta fall du kollar tillbaka då, men jag ska bli bättre :p Får svara på kommenterna i samma inlägg då, men det verkar inte som någon kollar tillbaka. Brukar faktiskt gör de ibland :p

3. Heej ! vad kul att du ska tävla !! lycka till !!
är det clear round eller med omhoppning ? :)


Tack :D Det är bara en clear round! :)

4. jag antar att statistiken ska läsas från höger till vänster eller?

nope vänster till höger, printscreenade precis när klockan var 12 inatt så hade bara typ 2 besökare så därför går det ner så mkt!

5. Vad jag har fattat det som så brukar du hoppa i ute när det är sö? Hur ska snön vara och hur mycket snö kan det vara? Har inte tillgång till ridhus men vill kunna hoppa ändå..

Kan du inte skriva ett inlägg om underlag när man ska hoppa?


Fick samma fråga på bloggsvar, men nu när jag ändå håller på kan jag lika väl svara på den här. Jag hoppar endast låga hinder, max 80 cm i snön. När banan har blivit plogad så funkar det jätte bra att hoppa där. Har aldrig märkt att någon av mina hästar halkat. Jag skulle nog inte hoppa när det är mer än 1 dm snö, men oftast blir det ett upptrampat spår på 4 kantsspåret som man kan ställa upp hinder på.

Kan skriva ett inlägg om just underlag och underlag när man ska hoppa. Tack för tipset :D6. jättefin blogg! har du några tips på galoppombytes övningar?

Tack :D Jo kan skriva ett inlägg om det med :)

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej :)

Du skriver så fina inlägg med superbra information som man verkligen tar in :)

Hoppas du kollar in hos mig!

Kram ;)

2010-12-18 @ 14:50:02
URL: http://juuliafoto.blogg.se/
Postat av: Hanna

Såg ditt svar om kommenterna och att du svarar i samma inlägg. det tycker inte jag är något vidare, för jag glömmer i vilket inlägg jag kommenterat eller skrivit en fråga. Då tycker jag det är bättre om du gör som nu, ett frågestundsinlägg. Men det kanske är för mycket jobb för dig?

2010-12-19 @ 15:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0