sammanfattning av veckan

Tess har varit jätte fin torsdag och fredag, kändes verkligen som nåt släppte. Hon är fortfarande lite stel i högersidan och behöver komma igenom där mer. Men vänstergaloppen är fantastiskt fin nu! Känns super verkligen. Hon har slutat att länga sej på långsidorna och kan hålla ihop sej lite mer :) Så hon har nog blivit lite starkare nu. ''Hoppade'' lite igår (bara småhinder), hoppar alltid 2 dagar innan tävling (klubbis på söndag). Hon kändes fin, hon vill fortfarande länga sej mot hindrena men inte lika mycket som första gången jag hoppade i ridhuset!

Uteritterna har inte blivit bättre, så nu har jag ändrat lite. Jag tror bara det är att hon inte vill lämna flocken och inte känner sej trygg och det ska hon inte bestraffas för. Så jag går ut och går med henne istället några dagar nu framöver (allså ingen skogsridning på några dagar) och sen testar jag att rida ut lite. Gick ut med henne i torsdag och då var det inga problem. Men bara för det gick bra en gång så behöver det inte gå bra nästa gång, utan hon måste lita på mej och lyssna på mej på marken först innan jag kan rida ut. Får testa det nu.

Appis har stått 2 dagar i boxen nu och gått lite promenader, hon trivs absolut inte i boxen. Hon vill ut, det märks. Men snart ska jag upp och släppa ut henne i lösdriften igen, då blir hon nog glad :) Där ska hon gå 2 veckor utan att göra nåt, sen ska hon skrittas 2 veckor sen återbesök som jag skrev i några inlägg ner!

Japp det var väl det som hänt denna veckan :) Ska skriva ett inlägg om hur jag ska lägga upp träningen för tess nu under vintern.Ska som sagt upp till stallet en snabbis och släppa ut appis i hagen igen, tar med kameran så blir lite bilder på dom och kanske en film :p Uppdaterar mer ikväll för nu är det fullt upp hela dagen :p

Kommentarer
Postat av: Johanan

Aw söta bilder! <3

Måste säga att Tess är underbart söt!=)

2010-12-18 @ 11:05:27
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: Nadja

Tess lär ju bli bättre och bättre ju längre tid det går också, så skönt att det börjar bli bättre nu :)

2010-12-18 @ 14:30:58
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0