ang. designen

Vet att texten i headern ser lite konstig ut, men det är bara för att jag inte har photoshop på denna datorn och gjorde det lite snabbt i paint.net. Och det programmet är inte så jätte bra som ni kanske ser :p Men jag ska fixa det :) Om ingen annan här har photoshop och skulle vilja fixa det? hehe så slipper jag plocka upp datorn igen där photoshop finns på..

''The only place where success comes before work is in the dictionary''

De citatet jag har tagit tänker jag ofta på, det finns inga genvägar till att nå framgång. Så därför måste man kämpa. Tyvärr är det lite så i ridsporten att har man pengar kan man köpa sej en super fin häst och hoppa dom lite högre klasserna direkt. Vilket är lite tråkigt. Men i slutändan så räcker det nog längst om man har kämpat sej för att nå framgång istället för att köpa sej den!

Någon tyckte att designen var lite grå och tråkig, visst den är lite ''tråkig'' och inte så färgglad. Men inte för tråkig och vintern den är grå och lite tråkig så haha. Ahh, det funkar tills det blir vår igen ;)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej!Det är så att jag har ett litet problem... Jag frågar dig eftersom du verkar insatt i hästvärlden. Det är så att jag har ett träns med ett märke på som jag ej kan identifiera. Loggan är ett runt märke. Runt kanten är det guldfärgat och mitt i märket är det ett guldigt J. Bakgrunden är svart. Vet du möjligen vilket märke det är?MVH Alexandra

2010-12-09 @ 19:32:52
URL: http://eraj.blogg.se/
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Om du vill kan jag fixa dit texten? Ett annat tips är att ladda hem Picasa, det är ett skitbra gratisprogram så du kan lägga till texten på ett snyggare sätt! :)

2010-12-10 @ 13:57:18
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0