veckans häst igen!

Tack för påminelsen anonym :p Nu kör vi på en ny häst/ponny som får bli veckans häst :)

För att vara med:
Skriv en text om ett speciellt minne du har tillsammans med den hästen som du tycker ska bli veckans häst. Antingen i detta inlägget eller till min hotmail: isabellaf.blogg@hotmail.com.

För att vinna:
Vinnaren blir den som berör mest här också.

En enkel regel max 250 ord! Om man inte följer den räknas inte bidraget.

Man vinner en bildlänk till sin blogg/bilddagbok och text/bilder/film på/om hästen i ett inlägg! Glöm inte mailadressen så jag kan skriva till dej om du vunnit.

Ni som var med förra gången får såklart vara med igen. Lycka till :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej! Rolig blogg att läsa! :)

2010-08-27 @ 15:16:37
URL: http://mallami.blogg.se/
Postat av: Jessica

Då kan ja skriva om min förra ponny, hon var en sån ponny som aldrig bockade , kändes nästan som om hon inte kunde det.. men en dag så testade jag en rosa sadelpadd, bara för att den va söt.. red på banan och galopperade förbi en bom, dixe som ponnyn heter hoppade till och sadeln åkte fram, det var ju förståss obehagligt för henne så hon började bocka, jag fattade ingenting vad som hände allt gick ganska fort.. men hon höll på ganska länge och ja försökte få stopp på henne, och sitta kvar. Tillslut stannade hon och vilken lättnad att hon stod stil.. men vad hände då? jo jag kanar ur sadeln och rammlar av henne. :o ligger med ansiktet i snön och inser att ja trillat av .. dixie kom fram till mej och började mysa och förstod inte alls varför jag låg där nere. HAhah.. det är nog de bästa minnet med den ponnyn :)

(vet nt hur många ord det blev, hoppas det inte blev för mång)

:) mail adress; jessica_josefsson@hotmail.com

2010-08-28 @ 22:07:43
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Min islänning Nasi Frá Mjóabóli har jag haft sedan jag var åtta år, jag är fjorton nu. Det var han som lärde mig ALLTING. Han har alltid varit min bästa vän, någon man alltid kan lita på och komma till. Vi har enormt många minnen att jag knappt kan räkna dem. Att galoppera barbacka och leka indian med hemmagjorda pilbågar som 9-årig tokig flicka sittandes på min bästa väns rygg och känna totalt förtroende och glädje, det är kärlek för mig. 2007 red jag två mil genom skogen för att komma till ett ridläger hos en vän till mig. Där utvecklade vi våran vänskap ytterligare. Vi hade grymt kul; simmade i solnedgången, hade kapplöpningar med de andra, hoppade skogsbanor och väldigt mycket mer.

Min älskade häst är nu 23 år fyllda och fortfarande sprudlande av energi och livsglädje. Självklart har vi dragit ner på alla tokerier, men han hålls självklart igång. Skogsritterna är lika underbara som de alltid har varit, det kommer aldrig att förändras. Jag älskar honom av hela mitt hjärta, verkligen!MVH Lisa Johansson & Nasi Frá Mjóabóli

(min blogg är angående en annan häst.)

(173 ord)

2010-08-29 @ 21:03:52
URL: http://everglade.se
Postat av: emma

Har en ponny som heter Oh,how i love you som jag har haft sen hon var 4 o riden i 2 veckor.

Har massor minnen med henne som när jag prov red och hon bockade av mig o va tokig men alltid så snäll det sa lixom bara klick, tanken var att jag skulle ha en ponny som jag skulle tävla direkt men vi köpte henne trots allt :D kan inte komma på ett minna som är bättre än de andra varenda sekund med henne är ett minne som jag värderar mer än något annat här i världen.

2010-08-30 @ 14:32:25
URL: http://emmaedgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0