vinnaren av veckans blogg - anna

http://elmusrubertus.blogg.se

..man vinner det man förtjänar.. ;) Nä men, skämt åsido, tack till alla som har röstat på mig!

Jag heter Anna och jag blev fjorton år i maj. Jag började rida när jag var sju år men var allergisk så kunde inte rida mer än en termin. Jag började om när jag gick i femman och sen dess har jag inte kunnat hålla mig undan från hästarna.


Anna och Elma B

Fick min första medryttarhäst 17 februari 2009, det var ett varmblodssto som hette Jojsan (Zuch a joyment). Kan nog erkänna att jag inte riktigt var mogen för en medryttarhäst då men på henne fick jag lära mig enormt mycket. Det är en tid som ingen skulle ångra, även om vi fick genomlida mycket blod, svett och tårar.


Anna och Elma B ridtur

Slutade på henne efter 10 månader, och blev sen medryttare på Elma B som jag ännu rider. Även hon är ett varmblodssto och som alla andra ston så har hon en alldeles egen personlighet. Hon är 19 år och har en himla massa energi. Hon vill alltid göra sitt bästa men ibland så blir det att hon vill lite för mycket och då spårar allt ur. Men när vi inte missförstår varandra så är hon helt underbar. Elma har haft sex föl, varav 3 stycken lever idag.


Anna och Elma B

Munsboro Twicket är min kompis häst som jag började rida när Elma var halt. Det var meningen att jag bara skulle rida henne medan Elma var halt, men det blev längre än så. Hon är 6 år och just nu håller jag på att försöka lära känna henne.


Munsboro Twicket och Anna

I bloggen skriver jag om utrustning, ridpass, olika övningar och massa annat, men allt har med hästar att göra. De här bloggen har jag haft i ungefär en och en halv månad, men har totalt bloggat i kanske.. 2 år eller nåt? :)


Munsboro Twicket och Anna

Kolla bloggen nu :D http://elmusrubertus.blogg.se

Kommentarer
Postat av: anna

shit va spydig lät när jag skrev 'man vinner det man förtjänar', även fast det var ett skämt :o det var ju lite skämmigt faktiskt, haha ;)

2011-08-04 @ 15:18:54
URL: http://tjurigt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0