vinnaren av veckans häst

Först vill jag säga till er alla att alla texter var jätte fina och alla berörde! Även om inte alla höll sej till reglern hehe, men det var ändå kul för mej att läsa igenom dom.

Här har vi vinnaren av veckans häst: Market L.L som ägs av Julia :)

Jag valde att skriva om min häst Market L.L. (Lelle). Han är en helt underbar, personlig individ och det vill jag att alla ska få veta :) Han är min varmblods valack på 9 år. Jag hade verkligen tur, jag sökte efter en medryttarhäst och fick den bästa hästen på jorden. Vi lärde känna varandra allt bättre och jag börja fick sköta om honom allt fler dagar i veckan. Han blev verkligen min bästa vän.Men efter ett år hade gått, så var han till salu. Mitt hjärta kändes tomt, varför skulle jag behöva mista Lelle? Men ägarna tyckte att vi tog så väl hand om honom och sa att vi fick honom om vi ville! Han fungerade nämligen inte som travhäst. Efter mycket tjat på mamma och pappa blev han äntligen min, gissa om jag blev världens lyckligaste tjej? Och jag är fortfarande lika lycklig över att ha Lelle, och det har jag varit i 3 år nu.För mig är han den enda. Han är en underbar häst och en äkta vän. Vi har byggt upp ett sånt band mellan oss att vi förstår varandra helt och hållet, känner varandra utan och innan. Jag älskar honom så mycket, och så länge han lever ska han få vara med mig. Till och med när han blir en "gammal gubbe" och inte ens kan ridas, tänker jag rykta honom lika länge, gosa varje dag, och gå ut på långa promenader i skogen. Bara han och jag. Vi lever i nuet och har så roligt som möjligt varje dag, samtidigt som vi utvecklas något enormt!Han har blivit en underbar ridhäst och han har hjälpt mig att utvecklas till en mycket duktigare och mer erfaren, trygg ryttare. Det går egentligen inte att beskriva med ord vilken underbar varelse han är, men han är min ängel med ett hjärta av guld.Jag har en blogg där du kan läsa om mig och Lelle, om hur vi utvecklas inom ridningen, om våra fram- och motgångar och mycket mer. Jag och Lelle har en väldigt allsidig ridning, viket gör att det alltid är lika roligt! Vi rider både dressyr, hoppning, även lite western och så tränar vi Natural Horsemanship.Lelle har blivit jätte duktig, jo visst, vi har ju en bra bit kvar på vägen! Men har så roligt som möjligt under tiden och får underbara minnen tillsammans! Det är så roligt med Lelle, för vi har utvecklats tillsammans, han har blivit så himla duktig, en helt annan häst! Och jag har blivit en mycket mer självsäker ryttare!

Tack Lelle, du är the one and only ♥

Kram Julia & Lelle från broddnyckel.blogg.se

Här har ni hennes bidrag också!

''Jag väljer att skriva om min häst Market L.L. (Lelle). Han är min varmblods valack på 9 år. Jag hade verkligen tur, jag blev medryttare på honom och fick sköta honom allt fler dagar i veckan. Han blev verkligen min bästa vän. Och efter ett år hade gått, så var han till salu, men ägarna tyckte att vi tog så väl hand om honom och sa att vi fick honom om vi ville! Han fungerade nämligen inte som travhäst. Efter mycket tjat på mamma och pappa blev han äntligen min och har varit det i 3 år nu. För mig är han den enda. Han är en underbar häst och en äkta vän. Vi har byggt upp ett sånt band mellan oss att vi förstår varandra helt och hållet, känner varandra utan och innan. Jag älskar honom så mycket, och så länge han lever ska han få vara med mig. Till och med när han blir en gammal gubbe och inte ens kan ridas, tänker jag rykta honom lika länge, gosa varje dag, och gå ut på långa promenader vi skogen. Bara han och jag. Vi lever i nuet och har så roligt som möjligt varje dag, samtidigt som vi utvecklas något enormt! Han har blivit en underbar ridhäst och han har hjälpt mig att utvecklas till en mycket duktigare och mer erfaren, trygg ryttare. Det går egentligen inte att beskriva med ord vilken underbar varelse han är, men han är min ängel med ett hjärta av guld.''

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack så mycket! :D<3

2010-08-18 @ 20:43:32
URL: http://broddnyckel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0